Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angellss22

Jak się uporac z tą barierą?

Polecane posty

Gość Angellss22

Tak tak, daje wam okazje, zeby jeszcze raz mnie zrównac z ziemią. DZiewczyny napiszcie mi jak przekonac bariere,która nie pozwala mi wejsc do lumpeksu :( Gdy zobaczyłam jakie kolezanka tam rzeczy kupila to stwierdziłam,ze nie ma co szukac po smykach itd. W moim miescie jest tylko jeden taki, do którego jak się wchodzi to wszystko jest wrzucone w 2 kosze i śmierdzi przeokropnie ;/

Gość jeden lumpeks
w całym mieście? Jesteś pewna, bo ja jestem z małego miasteczka a lumpeksów już na myśl przychodzi mi około 10 , a nie licze dokładnie i fakt w niektórych śmierdzi, ale niektóre wyglądają jak sklepy z nową odzieżą- poszukaj najpierw jakiegoś ładnego ciucholandu to pomoże ci pokonać barierę.

kochana! Ja osobiście głównie kupuję w SH. byłam jakiś czas w angli gdzie poznałam mniej więcej ceny markówy ubrań. bluzki po kilkanaście funtów. wchodząc do lupeksu widze to samo ale za grosze. można znaleźć naprawdę cacuszka. nikt nie każe Ci kupować dziurawych czy brudnych ubrań. tak i tak jak się obkupisz to musisz to wyprac. to oczywiste:) ale się opłaca. serio serio:) znam bardzo wiele bogatych i to nawet bardzo bogatych które kupują w lumpach nie dlatego ze ich nie stac ale dlatego ze sa fajne ciuchy. znam tez wiele młodych wyzwolonych, modnych kobiet które kupują coś i przerabiją na włase potrzeby( doszywająć guziki, kieszenie, tnąc, zszywając itd...) polecam!

Gość Angellss22
Ja tak mam bo,gdy byłam młodsza i przyniosłam kupionego cos co było uzywane to rodzice to wprost targali i tak mi sie stworzyła bariera w głowie, ktorej nie potrafie pokonac!! no w moim otoczeniu jest jeden wlasnie taki, a dalej nie chce szukac bo boje sie ze jak tam wejde to mnie spotka ktos znajomy:(

Gość kiedys mama anastazji
ale PROWO!!! zaraz będzie nagonka na PRAWDZIWĄ Angellss.

Gość kiedys mama anastazji
no to uważaj bo zaraz zjawią sie hieny z cafe i Cie zwyzywają :/

barierę to sobie już sama musisz pokonać, ja nie znam na to sprawdzonego sposobu. ja sama często chodziłam do lumpeksów, wbrew pozorom można znaleść bardzo fajne i mało zniszczone ciuchy.koleżanki w szkole dość często się pytały skąd mam takie ciuchy fajne, jak mówiłam że z lumpeksu to wywalały gały jak talerze. a smród? cóż w sumie w każdym sh w którym byłam tak pachnie, wystarczy ciuchy uprać(jak ci mało to nawet 2x) w nulubionym proszku na wysokiej temp i są gotowe do noszenia.