Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daryjusz45

Czy moja córka jest lesbijką

Polecane posty

Gość Daryjusz45

Witam Mam takie o to pytanie dośc krępujące mnie 45 letniego faceta - mianowicie jestem po rozwodzie jakimś cudem udąło mi się zdobyć prawo do opieki nad naszą 16letnią córką - pewnego razu przyuważyłem ze moja córka całuje się ze swoją przyjaciółką (nie byl to zwykly koleżeński całus jak to mają w zwyczaju dziewczyny w jej wieku to był już pocałunek w pełni tego słowa znaczeniu) - miałem tez kilkakrotnie wrażenie ze gdy córka zamykała się z kolezanką w pokoju to gdy zapukałem do drzwi aby wejśc wtedy otwieranie drzwi trwało dośc długo a ubiór córki i jej koleżanki wygladał tak jakby sie szybko ubierały - moje pytanie czy to moze sugerować ze corka jest lesbijką, a jesli tak to jak mam na te całą sytuacje zareagować

Gość wodzia bols mnie porywa
a czemu zamieszczasz temat o dziecku na dziale erotycznym:O coś nie teges:O a odnośnie sprawy ,nie znamy twojej córki,jeśli jest les to jest jaki w tym problem? to że jesteś po rozwodzie nie ma żadnego wpływu na jej seksualność:) uszanuj ten ciężki okres walki hormonów,najpóźniej za 4 lata będziesz znał odpowiedź;)

e tam zaraz lesbijka teraz w modzie całowanie się z koleżankami nawet z języczkiem to jest hot młodzi lubią eksperymentować z własna płcią też

Gość Daryjusz45
uszanowanie jej decyzji to dla mnie nie problem to jej życie i sama zdecyduje jak je przeżyje - chodzi mi tylko o to jak mam zareagowac na tego typu sytuacje ?? czy mam jej wprost powiedziec ze sie czegoś domyślam w tej kwestii czy mam udawać ze nic nie widze

Gość wodzia bols mnie porywa
traktuj ją jak swoje dziecko ,jak młodą kobietę ;) jak luźno gadacie o tych sprawach to możesz wrzutę zrobić w stylu wiesz - ważne żebyś była szczęśliwa jak będziesz miała pytania zawsze jestem i tyle tatko:) niech sobie w spokoju dorasta i jak petrolcia powiedziała eksperymentuje:)

bądz sobą ale jeśli cię to drażni albo przeszkadza ,to porozmawiaj ze swoja córką

Gość bardzowielkiecyce
horrrorrrr....

Gość Daryjusz45
ok - dzieki - za rady

Gość spokojnie ;)
Córka ma dopiero 16 lat, jest jeszcze na etapie eksperymentowania z własną seksualnością. Sam miałem dziewczynę która w młodości była w związku z inną dziewczyną, a mimo to wyrosła z niej oddana heteroseksualistka. Nawet na trójkąt nie chciała się zgodzić ;) Wiesz, chłopcy w wieku Twojej córki to jeszcze niepoważne, nieopierzone szczyle. Może nie chce mieć z nimi do czynienia, woli odkrywać swoje kobiece ciało z przyjaciółką? W sumie może to nawet lepiej niż zrobienie jakieś głupoty z niedojrzałym gówniarzem... Może też fakt że jesteście świeżo po rozwodzie powoduje u niej niechęć do relacji damsko-męskich.

Gość Daryjusz45
no mnie jej orientacja nie przeszkadza - chodzi mi tylko o to jak mam na to zareagować - przejsć nad tym do porzadku dziennego bez zadnej reakcji czy moze z nią o tym jakos pogadać

myślę,że powinieneś z nią porozmawiać.Zabłyśnieśz swoją otwartością i chęcią dyskusji.Najważniejsze,żeby wiedziała,ze zawsze może na tobie polegać.Podjęcie tego tematu może Was nawet zbliżyć do siebie,a córka nie będzie traktowała Cie jak -za przeproszeniem-zgrzybiałego ramola;-)

Gość hdfhhddhdhdh
moze po prostu bi ;] to nic zlego poczeekaj jeszcze troche niech sie wyszaleje.

myślę że chciała się przelizać z koleżanką - taka młodzieńcza ciekawość jak to jest z osobnikiem tej samej płci. To jest jedna z tych sytuacji, które są pobłażane dziewczynom, ale chłopakom nigdy :)

Gość Daryjusz45
no ja rozumiem eksperymenty ale one (moja córka i jej przyjaciółka) spotykaja sie dośc czesto gesto od wakacji - tak ze jeśli coś takiego sie dzieje to juz od dłuzszego czasu