KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu Super. Ja właśnie cały rozgrzany i gorący po porannej sesji w sauna parowa. Zaraz spadam do siebie do lasu i będę sobie gotował kolację xP. A potem relaks i czillout przez resztę dnia. A u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 24 Napisano 3 godziny temu Jeszcze szmacisko do mnie z gachem z łapami i że ja pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Seven napisał: Hello! Jak mija dzień? Zasuwałem ostatnio w nocy pod Birming'ham kanałem od siebie, jak było bezchmurne niebo i gwiazdy. Co to był za spacer. Fajnie było. Niedługo to powtórzę, ale pójdę do miasta Szekspira xD. Kanałem też jest fajnie. W nocy to już w ogóle będzie nieziemsko. Pewnie będę szedł dwa dni xD Edytowano 3 godziny temu przez KochamËlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu To znaczy jeszcze nie czas na powroty. Dobra, to czekam se. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu To narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Sassy&Wicked napisał: Jeszcze szmacisko do mnie z gachem z łapami i że ja pierwsza Musiał to być jakiś głupek w pantoflach Gucciego pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu Haha należało ci się Pewnie byłaś najeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, KochamËlcię napisał: Zasuwałem ostatnio w nocy pod Birming'ham kiwnąłem od siebie, jak było bezchmurne niebo i gwiazdy. Co to był za spacer. Fajnie było. Niedługo to powtórzę, ale pójdę do miasta Szekspira xD. Kanałem też jest fajnie. W nocy to już w ogóle będzie nieziemsko. Pewnie będę szedł dwa dni xD Mieszkasz rzut beretem i jeszcze żeś nie był? Wstyd i granda. Tyle cudownych miejsc do zwiedzania a ty pleciesz kocopoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Mieszkasz rzut beretem i jeszcze żeś nie był? Wstyd i granda. Tyle cudownych miejsc do zwiedzania a ty pleciesz kocopoły. Na rowerze byłem dwa razy. Na nogach jeszcze nie, bo to kawał drogi. Z 60-70km pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, KochamËlcię napisał: Na rowerze byłem dwa razy. Na nogach jeszcze nie, bo to kawał drogi. Z 60-70km pewnie Wiosną pójdziesz? Chociaż teraz jest wiosennie to śmiało można. Co? Nie masz chęci czy dlaczego nie wędrujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 24 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Musiał to być jakiś głupek w pantoflach Gucciego pewnie. Prostak i wsiarz. Nie mam zamiaru się denerwować. Buziak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Seven napisał: Wiosną pójdziesz? Chociaż teraz jest wiosennie to śmiało można. Co? Nie masz chęci czy dlaczego nie wędrujesz? Teraz jest pochmurno Można wedrowac plecac kocopoly na kafe. Teraz mam mało kasy, a na święta dostałem trochę hajsu to sobie poszedłem na wycieczkę. Edytowano 3 godziny temu przez KochamËlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu Polskę zasypało na maksa. Śnieg i zamieć. Szklanka na drogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu Haha to fajnie Tutaj nie padał śnieg, ale ma być niedługo podobno jeszcze zimniej. Bez ciepłej kołdry w namiocie bym zamarzł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Sassy&Wicked napisał: Prostak i wsiarz. Nie mam zamiaru się denerwować. Buziak. Bo każdy w pantoflach to świr. Trzeba uważać na takie ą i ę. Nie wchodzić w relacje żadne, a najmniej emocjonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, KochamËlcię napisał: Haha to fajnie Tutaj nie padał śnieg, ale ma być niedługo podobno jeszcze zimniej. Bez ciepłej kołdry w namiocie bym zamarzł. Ano bezsłonecznie ale na plusie. W nocy ma być minus jeden, a jutro minus 2. Po niedzieli coś minus 5. Znaczy nocą bo za dnia znośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 24 Napisano 3 godziny temu Płaczę…. Potraktowali jak patosa gdzie ja z sercem na dłoni… nigdy nie wybaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 24 Napisano 3 godziny temu Nie akceptuję rękoczynów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Wiosną pójdziesz? Chociaż teraz jest wiosennie to śmiało można. Co? Nie masz chęci czy dlaczego nie wędrujesz? Dzień dobry mieszkasz niedaleko. On śpi w namiocie w zimę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 3 godziny temu Spoko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżny Koczkodan 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Nie akceptuję rękoczynów dostałaś wpierrdol i dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 2 godziny temu To płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Dzień dobry mieszkasz niedaleko. On śpi w namiocie w zimę? Cześć. Nie wiem tego. Jak minęła noc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Sassy&Wicked napisał: Płaczę…. Potraktowali jak patosa gdzie ja z sercem na dłoni… nigdy nie wybaczę Zwykle wulgarnie zachowują się ludzie, którzy nie znają innych zachowań. W sensie znają ale wybierają niski pułap. Masz na to wpływ? Na innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 2 godziny temu Ona też jest wulgarna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu Krawczyka słucham. Wczoraj mi się wyświetlił i sobie kontynuuję. Jego głos lubię i niektóre utwory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 40 Napisano 2 godziny temu Ona tego nie widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Cześć. Nie wiem tego. Jak minęła noc? Rodzinnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, KochamËlcię napisał: Ona też jest wulgarna xD Może z amantem, który ją potraktował niedobrze nie była nigdy? I dlatego teraz o tym myśli: dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlcię 2 Napisano 2 godziny temu Haha dostała w ryj XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach