Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GlossMan

Jak mam zareagować?

Polecane posty

Gość GlossMan

Hej, Tydzień temu byłem na imprezie.Będąc tam spotkałem dziewczynę kolegi, który kilka dni wcześniej wyjechał w delegację. Ona bawiła się na parkiecie, a ja siedziałem w loży i piłem piwo ( wiem, że mnie nie widziała) Po chwili znikła, a gdy wróciła na parkiet nie była już sama. Zaczęła bawić się z jakimś facetem :O Widziałem jak się całują, obejmują... cały czas ich obserwowałem :O Zmieszany wróciłem do domu, nie wiedziałem co mam zrobić, gdyż jej chłopaka znam już dobrych kilka lat.. Na 2 dzień chciałem do niego zadzwonić, ale pomyślałem, że bez sensu mówić mu to, gdy jest w delegacji! W środę się z nim widziałem i okazało się, że ktoś przede mną go o tym poinformował. Niestety on mu nie uwierzył, bo chłopak który mu o tym mówił wcześniej kręcił się koło jego dziewczyny. Ja już nie chciałem nic mówić, stwierdziłem , że to są ich sprawy. Niestety dziś wracając z pracy ponownie widziałem ją z tym facetem :O Nie wiem co mam teraz zrobić? Powiedzieć jej facetowi czy odpuścić. :O Wiem, że on ją kocha i zaślepiony jest na maxa, ale wiem też , że ona oszukuje go już od dawna :O Nie chce żeby on pomyślał, że coś knuję przeciwko niemu .. Jak mu to powiedzieć by zrozumiał :O?

Gość GlossMan

Gość GlossMan
????

Spotkaj się z dziewczyną, powiedz o wszystkim co wiesz i nakręć ją tak, aby sama powiedziała swojemu partnerowi co wyrabia za jego plecami. Wyjdzie fair, a bezpośrednio nie będziesz się do tego mieszał.

Gość pseudonim ciężko uwierzyc
że są jeszcze tak naiwni ludzie jak ty , myślisz że panna pójdzie i ze skruchą wyzna co wyrabia ? :O:O Widzi dobrze że facet zaślepiony na maksa to go robi jak chce - ja na miejscu autora bym kumplowi powiedziała - z zaznaczeniem że niech z tą wiedzą zrobi co chce , niech nie wierzy jeśli taki głupi ale niech kiedyś nie będzie miał pretensji że dowiaduje się ostatni bo to kurewsko poniżające uczucie