Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający kolega

Jak dać dziewczynie do zrozumienia, że się ją kocha??

Polecane posty

Gość pytający kolega

Witam wszystkich i pozdrawiam doradzających.. Chciałbym się dowiedzieć jak dać dziewczynie do zrozumienia, że się ją kocha. mianowicie są przeszkody jak w każdym życiu/przypadku.. Kobieta, którą wybrałem mówi, że nie czuje uczuć(wątpię w to ale i nie zaprzeczam)co jest przeszkodą bo nie mogę jej dać jakiś oznak że ją kocham... 2 przeszkoda to taka, że ma chłopaka, nie kocha go i ma na niego... łagodnie mówiąc olewa go... chodzą ze sobą tak zwanym "cześć - cześć"... Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi... Proszę o poradę... Pozdrawiam raz jeszcze. Z3D.

Gość listyy nigdy niee wyslane
skoro ona nic nie czuje to po kiego chcesz jej dać do zrozumienia, że ją kochasz? jesli w ogóle kochasz

Gość pytający kolega
nie wiem jak zrobić żebyśmy byli razem... kocham ją bardzo... :)

sprowokuj sytuację by w sprzyjających okolicznościach jej to wyznać

Gość pytający kolega
hmm.. w sumie dobra sprawa.. ale nie wiem jak to zrobić... to jest ten masakryczny problem :(

Gość ile macie lat
?

jestescie dobrymi przyjaciółmi to ułatwia a jednocześnie komplikuje sprawę. A ona jak sie w stosunku do ciebie zachowuje?

Gość pytający kolega
hmmm... ja mam 18 ona 16.. Co prawda trochę ciężka z charakteru ale ładna.. w stosunku do mnie jest ok. zwierza się itd ja jej tez... ufamy sobie, no i znamy się dość długo..

Gość pytający kolega
czyli w stosunku do mnie zachowuje się wzorowo

juz nie pamietam jak to bylo w tym wieku, ale wiem ze chemia jest wtedy ogromna i marzy sie tylko o tym zeby sie dotknac choc przypadkowo;)

Gość pytający kolega
Może i masz rację :) głupi wiek :) No ale jak tu do niej sprytnie podejść? :)

wykończ chłopaka a później ją pocieszaj po jego stracie :)albo zwyczajnie się umów jak kolega z koleżanką :)

Gość pytający kolega
hmm.. jak wspominalem ma ciężki charakter no i coś nie za bardzo chce wychodzić.. ostatnim razem to tydzień temu.. równo tydzień temu. nawet o tej samej godzinie..

poddaje sie - nie wiem jak ci pomoc:( może jednak wyznaj jej prawde/?

Gość pytający kolega
A widzisz... "ciężki orzech do zgryzienia" może jak się wgryzę w ten orzech to będzie juz dobrze.. chociaż nie zaprzeczam że to wyznanie prawdy i umówienie się to dobry pomysł... nawet bardzo :) jutro spróbuję i powiem jak mi poszło :P

ok, powodzonka :)🖐️

Gość pytający kolega
hehe. dziękować; ) Jak ktoś inny ma jakiś pomysł to proszę śmiało pisać ; ) Jestem otwarty na każdą propozycję, byle by się mi polepszyło... ;D

Gość nienienie43343894654464
Nie mów jej, bo przestaniecie się w ogóle przyjaźnić, spotykać. Musisz stać się taki, żeby jej sie spodobać. Myślę, że ona czeka na dominującego, silnego faceta, żeby już nie musiała być taka jak napisałeś. Pewnie uznasz to co napisałam za bzdurę, rób co chcesz. Ale ja dobrze radzę.

Gość pytający koleka
No w sumie to masz rację :) Dzięki za rady

Gość kreska czy nicc
zależy jakim jest typem czy woli gonić króliczka czy lubi być króliczkiem:)

Gość majaku
Zawsze marzyłam, żeby jakiś facet po prostu mi powiedział :" straciłem dla ciebie glowę! Chodź ze mną na randkę, co masz do stracenia?" A nie jakieś podchody, że muszę się sama domyślać i nie daj Boże, organizować sytuację, w której on się odważy coś powiedzieć. Dodam, że mój przyjaciel był we mnie zakochany i jak się dowiedziałam (czytaj- domysliłam), relacje między nami były nawet lepsze niż wcześniej.

Gość Amerykanie Mają Sposoby
np. w filmach on ją uczy gry w golfa i chcąc niechcąc musi ją tak od tyłu przytulić :D to dobra okazja by się poocierać i sprawdzić czy jest chemia :D u nas to mógłby być bilard (pod warunkiem, że ona nie gra lepiej od ciebie). Wyobraź sobie stoisz za nią i wspólnie trzymacie kij , ty trzymasz swoją dłoń na jej dłoni a ciało lekko opiera się o jej ciało, które jest pod twoim ;):P

Gość Troche pomogge
majaku ma racje:) a co do etats-unix bilard lepszy od golfa. No, ale jak czytała Zmierzch albo Upadły Anioł to sie na Bilard nie nabierze:) wydaje mi się, że przychodzi moment, w którym dziewczyna woli otwarte karty, jasną sytuacje. I otwartości ze strony faceta. Jak jest chemia to chce się dotyku, nawet przypadkowego, ale i słów, rozmów, obecności i sytuacji sam na sam.

taaa... szczególnie tego bycia na osobności... oj by się działo:)

Gość CZikitta
a ja sie zastanawiam jak to jest :O czy jesli kobieta podoba sie mezczyznie ,ona nie jest pewna,czy cos z tego bedzie wiec nic mu nie mowi,ze ją kręci a on?skacze z kwiatka na kwiatek i sam nie wie ,czego chce,tak przynajmniej mowi czy jest mozliwosc,ze On cos do niej czuje jak najpierw traktował milo,czule,usmiechy,gesty,za kazdym razem jakis kontakt w sensie dotkniecia,otarcia sie o siebie,"przesuniecia" i nagle zaczyna traktowac chłodem?? wtf:O wytłumaczcie mi to :O

Gość Troche pomogge
Mam nadzieje, że amerykanie mają sposoby na bycie sam na sam:P

Gość bir
idzcie oboje do psychoanalityka on wamnapewno pomorze hm hm

:classic_cool:

Gość CZikitta
:classic_cool: skoro są tu mezczyzni to moze mi odpowiecie,dlaczego facet nagle zaczyna dziwnie nas traktowac ?

co znaczy dziwnie?