Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lu28

Czy przez internet można znaleźć bratnią dusze? Krakuski gdzie jesteście?

Polecane posty

Gość Lu28

Hej wszystkim, Nigdy nie sądziłam, że kiedyś będę szukała przyjaciół przez interent, ale życie stawia nas w różnych sytuacjach. czy ich tu znajdę? nie wiem! Gdzie się koleżanki/przyjaciółki podziewacie, że tak trudno was znaleźć? Szukam bratniej duszy, kogoś z kim można fajnie spędzić czas: pójść do kina, poplotkować, iść na zakupy, kawe, piwo, imprezę, cokolwiek. Tak niewiele a takie to ciężkie. Jestem młodą, bardzo szczęśliwą mężatką, mam cudowne, maleńkie dziecko, w życiu uczuciowym jestem spełniona, a przy tym cholernie samotna. Po urodzeniu dziecka wszytkie dotychczasowe koleżanki, znajome zapadły się pod ziemię, telefon zamilkł. Urodzenie dziecka to nie trędowatość przecież, moje życie nie konczy się na mężu, pieluchach i kupach niemowlaka, wciąż chętnie wyskocze na imprezę, do teatru, pogadam, wysłucham, doradzę, tak normalnie, zwyczajnie. Jeśli czujecie to samo, podobnie, zupełnie co innego, jeśli macie ochotę pogadać, poklikać to piszcie! Kto wie, może bratnia dusza znajdzie bratnią duszę.

Gość A z jakiej czesci Krk jestes?
??

Gość dobrze Ci radze
Skup sie na mezu i dziecku a nie szukasz jakichs odskoczni. Jakis etap w Twoim zyciu juz sie skonczyl wraz z zalozeniem rodziny,a Tobie imprezki w glowie.

Gość dobrze Ci radze
To maz powinien byc Twoja bratnia dusza. Jakies porypane to Twoje malzenstwo skoro tak nie jest.

"Urodzenie dziecka to nie trędowatość przecież, moje życie nie konczy się na mężu, pieluchach i kupach niemowlaka" no wiadomo :) a przyjaciółki tego nie rozumieją? niestety nie pomogę, bo jestem z pomorza, więc daleeeeko ;)