Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iryk

Druga ciąża a lulanie młodszego szkraba

Polecane posty

Gość Iryk

Witam! Mam 10 miesiecznego synka i jestem w ciązy w 6 tyg, czy może mi to zaszkodzić jeśli jeszcze na rękach usypiam moją pocieche??Nie wiem jak go odzwyczaić w ciągu dnia od lulania, w prawdzie lezy mi na rękach prztulony na piersi i tylko go lekko kołysze, czy to może mojej ciąży zaszkodzić?? prosze o pomoc..

Gość lilolilolililoli
to szybkos sie postarala buahahahhaha to teraz masz

jak go zadługo nie nosisz to raczej nie powinno.. ale lepiej dl;a ciebie byłoby zaczac go juz powoli odzwyczajać ... bo ozesz iec kłopot jak maleństwo sie pojawi i wtedy ci sie uwidzi ze synek ma spac sam :( lepiej teraz puki nie kojarzy ze bedzie miec rodzenstwo

Gość swieetlicczeeek
Ja też jestem w mojej pierwszej ciąży a zajmuje się dwujką dzieci mojej siostry chłopczyk ma 3 latka- nie nosze go a dziewczynka- 1,5 roczku ją bardzo często nosze... na całe szczęście u mnie wszystko jest ok i z małym też według lekarza..

Gość owsianke
lepiej go odzwyczaj powoli :)

Gość ale numerrrrr
ale zachodzą w ciąże szybko, nie obawiaj się, nic ci nie będzie, kiedyś kobiety na wsi do samego porodu pracowały w polu, a widać, że ty jesteś wytrzymała kobita, jak decydujesz się na dziecko za dzieckiem. Widać, że planujesz drużynę piłkarską,bo w takim tempie to napewno sie wyrobisz

a to nie można mieć dwójki dzieci rok po roku i na tym zakończyć????????? co w tym dziwnego?? wiele osób ma dwójkę jedno za drugim a pózniej koniec ......

ja nie wiem skądtaka panika ze dwoje dzieci jedno po drugiem. tak est praktyczniej. ja tez tak chce, jak zdrowie pozwoli. nie bede sie odzwyczajała od pieluch i nocnego wstawania po to zeby sie za chwile znow w nie pakowac :)