Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka8349

najśmieszniejsze sytuacje :)

Polecane posty

Niedzielny obiad, cała rodzina siedzi przy stole i wcina. w pewnym momencie mój 6-letni brat zabiera głos: - Tato, możesz mi podać pić? - Ale synku, do rosołu? - Nieee, do buzi! Kilka dni temu przechodząc obok przedszkola, zauważyłam taką oto scenę: Pani przedszkolanka prowadziła niewielką grupę dzieci, na oko mających po 4/5 lat. Maluchy szły zgodnie, pokrzykując 'mar-szem! mar-szem!' W pewnym momencie, z niewiadomych przyczyn, jeden z chłopców zwolnił kroku. Na co idąca za nim dziewczynka: - Idź szybciej, bo będą całuski! W kościele mama wychodzi z dziewczynką (ok 5 lat) na rękach, która za bardzo rozrabiała. Przy drzwiach nagle mała krzyczy: - Ludzie, módlcie się za mnie!!!

heh, było więcej takich prześmiesznych sytuacji ale to może później napiszę jak się rozkręci topik ;)

kiedyś mijając grupe maszerujących harcerzy wykrzykujących "lewa, lewa, lewa" w pewnym momencie krzyknęłam TYWA. ich wszystkich mina - bezcenna :classic_cool:

Gość sdgsfasfasfasg
"W kościele mama wychodzi z dziewczynką (ok 5 lat) na rękach, która za bardzo rozrabiała. Przy drzwiach nagle mała krzyczy: - Ludzie, módlcie się za mnie!!!" To wygrywa :)

Gość kamiszek
ha ha umrę ze śmiechu

Gość ej no jaja
www.wezsietato.pl zgapa jak nic:P

Gość xsdcfgvbnh
mala z kosciola wymiata :D :D :D poplakalam sie ze smiechu :D

Mój 4-letni syn mówi do pani w przedszkolu, która była ubrana w bluzkę na ramiączkach: - Ma pani takie same włosy pod pachami jak mój tata!!! skopiowalam bo niezle:D

Gość kocurekrurek
kiedys pewnej niedzieli siedzimy przy stole i jemy obiad w gronie rodzinnym,okolo 15 osob,ciocie,wujki,babcie itd!i ja siegam po kotleta i jak sie podnosilam sie z krzesła wymsknął mi sie bak,straszliwie głosny,oczywiscie udawałam ze to nie ja:)))

Któregoś dnia rodzice zabrali mnie i moją siostrę do Ojcowskiego Parku Narodowego. Pod koniec dnia mój młodziutki organizm był bardzo wykończony i tatuś wziął mnie na barana. Ostatnim miejscem do zwiedzania była Jaskinia Łokietka. Ze ścian wilgotnej jaskini co chwile kapały krople wody i tak się złożyło, że jedna spadła mi na kark. Po czym ja odwróciłam głowę i widząc stojącą za nami panią krzyknęłam: - Nie pluj mnie głupia!!!

Gość Hania98
Byłam zkolezankami na wsi u mojej babci na wakacjach, i przyjezdzali do nas koledzy. mama była w lesie a my musiałysmy zajmowac sie młodsza siostra, przyjechali chłopaki i tak se siedzimy, nagle moja siostra wtedy 3 latka krzyczy PUSCIŁAM BĄKA I NIE WIEM PO CO... Ale wstyd:(

Gość fdeee
Jakieś czas temu uczyłam matmy w prywatnej szkole średniej, nie znali mnie wszyscy uczniowie,bo to pierwszy rok. W dniu matury ustnej przechodziłam obok grupki maturzystów usłyszałam za plecami komentarz - z tą to chciałbym mieć kontakt... na to ja odwróciłam się i mówie - będziesz miał skarbie full kontakt jestem u was w komisji na maturze, cieszysz się? zapadła cisza, ale trzebabyło zobaczyć jego minę jak wszedł na egzamin... ;-)

W tę niedziele poszedłem do kościoła. Po świątyni beztrosko biegał mały, może 5 letni chłopczyk. W pewnej chwili, gdy wszyscy klęczeli, a z pod ołtarza wydobywał się gong, malec stanął w miejscu i na cały głos krzyknął: - Baza wirusów zotała zkatalizowana (zaktualizowana).

Kiedyś bawiąc się z moją młodszą siostrą(4l)naszło ją tak zwane 'świńskie południe' i zabawa przerodziła się w kłótnie. Młoda zaczęła mnie przedrzeźniać, dokuczać i ogólnie miła nie była, gdy zauważyła to mama to ostrzegała ją, że ją ukarze. Młoda jakoś się tym nie przejęła i dalej kontynuowała swoje sprzeczki ze mną, wtedy mama podeszła, złapała małą za rękę i dwa razy przyłożyła jej solidnie w tyłek, po czym młoda złapała się za tyłek i z miną pełną powagi, tak, że jej nawet powieka nie drgnęła, spojrzała na mamę i powiedziała: - No tego to się nie spodziewałam...

Gość fdeee
Dobre!

Gość Adabodzi
Mój 6 letni synek ostatnio z mężem ogląda filmy horrory.Wczoraj pyta taty-tatusiu czy dziś teź będziemy oglądać hornol?Ostatnio się naśmiałyśmy w pracy z koleźanki.Bardzo chciało jej się kupke a był juź czas wyjścia do domu.Krzyczy że już nie zdąży się wysrać,ja do niej źeby leciała do ubikacji a ja jej wezme torebke.Wstając z krzesła mówi -o juź wlazło z powrotem juź mi się nie chce.

wymiata dziewczynka z kosciola i ta co dostala od mamy po dupie:D pamietam jak kilka lat temu (dzialo sie to w wigilijny wieczor) do mojej babci, ktora stala w przedpokoju podbiegla radosnie jej prawnuczka Lucja (ok 4 lata) i przytulila sie do jej nog mocno je obejmujac. po chwili jednak dziewczynka jakby czegos sie przestraszyla i szybko uciekla do mamy. moja babcia pyta ,,a czemu tak od babci uciekasz?". a Lucja na to ,,bo ci nogi smierdza!" . pierwszy i ostatni raz widzialam jak moja babcia robi sie purpurowa

Gość taka ja onaaaa
Kiedy byłam mała [ok.3-4 lat] podsłuchałam kiedyś rozmowę kuzynów. Mówili coś o łazience i waleniu konia. Ja, jako mała dziewczynka skojarzyłam oczywiście to z robieniem kupy. Kilka dni później przyjechał do mnie wujek. Poszedł do ubikacji i siedział tam trochę. Po jego wyjściu tata ze śmiechem pyta: - Coś tam tak długo robił ? Na co ja za wujka ze śmiechem odpowiedziałam: - Pewnie walił konia ! Dostałam straszny opiernicz. skopiowane, ale dobre :)

Gość sdgsfasfasfasg
taka ja onaaaa Za mocne :)

przypomnialo mi sie jeszcze jak ta sama Lucja przyszla w odwiedziny do babci. babcia postanowila dac jej troche pieniedzy, bo lucja kilka dni wczesniej miala urodziny. babcia sklada jej zyczenia, daje banknot, a lucja bez slowa odchodzi z pieniedzmi w dloni. na to jej mama oburzona :,,lucja, co sie moiw??' a ona na to odwraca sie do babci i mowi ..no wreszcie..."

Gość Adabodzi
Dawać jeszcze!

Gość debilka1234567890
Gdy miałam 5, może 6lat zapytałam mamy, dlaczego wujkowi coś odstaje w majtkach, a tacie nie. :D