Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek16233

Artykuły

Polecane posty

Gość bartek16233

Boże proszę o pomoc; (( ja się załamuje;( żyć mi się już nie chce;( nie wiem jak się mam pozbierać;( Moja dziewczyna czytała jakiś artykuł o ofiarach miłości i przemocy psychicznej;( My często się kłócimy i wgl. a w tym artykule mieszają w głowach;( Czego bym nie powiedział to jest źle;( Nie wiem co mam robić;( Ja kocham Ją tak że oddał bym swoje życie za Nią i nie możliwe jest żebym z nią zerwał, ona też mnie naprawdę Kocha;( nie potrafię z tego wybrnąć, czego bym nie powiedział Ona przypisuje mi że coś tam, że to jakiś szantaż itd.;(( Obawiam się, że mogę się z tego nie pozbierać, zaczynam mieć myśli samobójcze;(((( Proszę o jakieś odp;( Co ja mam zrobić;(

Gość hjjjkks
usiądź, skup się i napisz jeszcze raz

Gość bartek16233
Jestem z dziewczyną ponad 9 miesięcy, w ostatnim czasie często się kłóciliśmy, złościliśmy na siebie itp. Czytała jakiś artykuł o ofiarach miłości i przemocy psychicznej.;( W którym mówią, że jeśli placze się drugi raz przez chłopaka to trzeba już myśleć o zakończeniu znajomości;( Tyle z tego co wiem, że tam było;( Artykuł strasznie namieszał Jej w głowie;( czego bym teraz nie chciał zrobić, to na wszystko w tym artykule jest coś złego- np. jeśli bym powiedział że jest kobietą mojego życia i na rękach ją będę nosił to tam pisze że to kłamstwa i będzie jeszcze gorzej;( Ja ją kocham strasznie i staram się jak mogę, ale czasem jest kłótnia i wiadomo powie się coś niemiłego;( Wiem że po któtniach przychodzi dobry czas, ale przez ten artykuł nie mam pojęcia co teraz mam zrobic z tym wszystkim, przerwanie związku nie wchodzi w grę;( Przepraszam że tak piszę ale nie jestem w stanie inaczej;(

Gość bartek16233
Szukając w Google znalazłem to - http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Ofiary-szkolnej-milosci,wid,12850865,artykul.html być może to ten artykuł;(( Błagam pomóżcie;((

Gość apollo15
potraktuj ją porządnie to jej przejdzie

Gość bartek16233
Zawsze tak robię;((

Gość bartek16233
Ostatnio się często kłócimy niestety:(( Będę robił co mogę, żeby wszystko ratować:(( Po rozmowie z psychologiem czuję się lepiej i postarasz się wszystko uratować i zrobić tak żeby znów wszystko było bdb. Dziękuję