Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecinki moje kochane :(

Do którego roku życia podcierać dzieci? jak to jest z córką a jak z synem?

Polecane posty

dzisiaj byłam z dziećmi (3 i 5 latek) u koleżanki i synek (5) mówi do mnie "a bartusia mama nie podciera sam już umie" powiem że zszkowoalo mnie to............ dziecko już mnie nie potrzebuje? znaczy mój synuś nie powiedział że też chce sam, ale tak mi to oznajmił aż mi sie nogi ugięły :(

Gość apolla15
ja syna podcierałam tak do 17 roku życia, córkę do 15 go bo one jednak szybciej dojrzewają do wszystkiego

załamałam się i wydało mi się dziwne, że piersi jeszcze oboje chcą a podcierać chce się sam, smutno mi i wiem, że tylko matka mnie zrozumie

to nie czytaj, wypad

Gość eeeee______
Dzieci tak mają, że chcą wszystko same robić i czują się dumne z tego, że już nie musi im mama w czymś pomagać. Nie odbieraj tego jak odrzucenie. Dzieci zawsze Cię będą potrzebowały.

Gość apolla15
to prawda, mój syn jak miał 14 lat to powiedział, mamo, chcę spać sam, moi koledzy też mają swoje pokoje i łóżka, matko co ja wtedy czułam, serce mi rozrywało ale musiałam to zaakceptować

będę pisać gdzie zechcę, co mama cię nie kochała?

Gość eeeee______
Poza tym jako matka powinnaś uczyć dzieci od najmłodszych lat tego, aby same się ubierały, siusiały, podcierały się itd. Chyba nie chcesz wychować dzieci, którym się nie chce ubrać buta. Pracuję w przedszkolu i widzę jak mamy traktują swoje dzieci i krzywdzą je.

Gość justyna kochanke
apolla---> ty chyba jaja robisz? nie pomyliłaś się z tym wiekiem

Gość apolla15
nie pomyliłam się, wiem że był już duży,mieliśmy taką rodzicielską więź, której szkoda mi było rozrywać

Gość Moje maleństwa kochane śp.
słuchajcie to moja córcia (13 lat) teraz jak poszła do gimnazjum wraca we wrzesniu i histeria! i mowie co sie stalo a ona "wszyscy sie śmiali że mnie tata babcia albo mama odprowadza inni chodzą juz sami" w sumie niektóre 13 latki uprawiają już seks :o ale to nie powód by chodzila sama , nie? więc teraz odprowadzamy ją potajemnie

Gość Moje maleństwa kochane śp.
znaczy się inkognito, idziemy w przebraniu 2 metry za nią

Gość eeeee______
Ucz dzieci samodzielności. One i tak będą Cię kochać i zawsze do Ciebie wracać. Twoim zadaniem nie jest "opóźnianie dzieci w ich rozwoju" a pomaganie im rozwijać się. Ja znam dziewczynkę, która w wieku 5 lat sama siusia, podciera się, ale wiesz co robi jeszcze? Dobrze czyta, pisze itd. I to jest zasługa jej rodziców, bo dbali o to, by córka się rozwijała, a nie cofała.

Gość jak to jest prowo to brawo
bo wreszcie coś 'innego' a jak to nie prowo to współczuję ci kobieto 'zainteresowań' obsmaruj się kupą twojego synka albo nazbieraj do słoika i postaw na szawce nocnej jak ci tak żal:O:O to jednak istnieją takie durne matki:O myślałam że to taka legenda tylko bo nie znam takich osobiście:O ewentualnie podcieraj mu aż znajdzie żonę

Gość eeeee______
13 latkę odprowadzać.. daleko ma do szkoły? Ja w tym wieku zaczynałam sama jeździć autobusami do szkoły.. SZOK, że matki tak krzywdzicie swoje dzieci. Rozumiem, TROSKA. Ale większość normalnych 13 latek, które szkołę mają niedaleko, chodzą same do szkoły!

Gość mala miiiiii
ja mysle 3-4 lata to max

Gość tery45
a moja sąsiadka ma 15 latka i robi mu zdjeci z podcierania dupy a potem chwali sie znajomym żenada.aha i jest jakas chyba zboczona bo dala mi te zdjecia http://gourl.org/afxp