Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .ona1988.

pamietacie gry na pegasusie? az sie lezka w oku kreci

Polecane posty

Gość Kapitan Bomba !!
Pegazus ssie!!!!!!!!!!! Atari, Commodore C64 & Amiga Rulezzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czytam czytam i czytam
a ma ktos link do dzialajacych tank 1990 i do tego bobermana ale w starej wersji.. bo same jakies nowe, ulepszone, a to nie to samo :(

Gość niezalogowana furgonetka
ja grałam w Dizzy, Mario i w CONTRE tez miło wspominam... aaaa i grałam jeszxze w Cheep and Dail

Gość komornika nic nie interesuje
Dziewczyna_87 ja bezrobotna to czas na uzaleznienia mam :P

Gość sdgsfasfasfasg
ona1988. NO ale bez pistoletu,to już nie to samo :(

Gość .ona1988.
racja :( no i to juz nie te piekne czasy, kiedy jedynym zmartwieniem bylo czy tata naprawi konsole;p albo jaka dzis bajka hehe:)

Gość A tak w ogóle
A moja ulubiona gra to była Contra:)

Gość sdgsfasfasfasg
ona1988. No niestety :( ale za to mamy fajne wspomnienia :) i tego nam nikt nie zabierze :P

komornika nic nie interesuje Dziewczyna_87 ja bezrobotna to czas na uzaleznienia mam Ja zajęta, ale czas na uzależnienia zawsze mam:classic_cool::D:P

Gość ejjjjjjj a jak się nazywała
ona1988.---->ja też bardzo chętnie bym wróciła do czasów dziecinstwa:oCoz to były za cudowne,wpsaniale,beztroskie czasy:(echhh...

Gość sdgsfasfasfasg
Ej a pamiętacie jak w tedy dorośli mówili że ciesz się dzieciństwem póki je masz bo później nie będzie tak wesoło??-a ja w tedy nie wierzyłem :(

Gość ejjjjjjj a jak się nazywała
tak,pamiętam do doskonale:(Zawsze wyadwalo mi sie ze gadaja glupoty aby cieszyc sie dziecinstwem i koniecnzie spiesyzlo mi sie do droroslosci,ktora wcale nie jest taka fajna:o

Gość .ona1988.
dokladnie,zgadzam sie z Wami, tez nie wierzylam rodzicom , a teraz duzo bym dala by choc na chwile znow byc dzieckiem

Kazdemu spieszy sie do doroslosci... pozniej okazuje sie, ze nie jest tak kolorowo... zaczynaja sie problemy dla codziennego, jak praca, placcenie rachunkow, konczy sie zabawa i przyjemnosci... Milo wiec chociaz wspomnieniami wrocic do dziecinstwa...:)

Gość sdgsfasfasfasg
Hehe to musimy jakiś wehikuł czasu zbudować,albo jakąś miksturkę odmładzającą-ale ja z chemii nie jestem dobry :(

jak ja bym chciala wrocic do czasow gdzie moim najwiekszym problemem byla klasowka z matmy 😭

sorry z matmy to ja zawsze mialam 3 a z fizyki 4 za ladne oczy :classic_cool: a o chlopakach to ja nie myslalam, oni o mnie mysleli :D:P

czasy dorastania... pamiętam piłkę nożną goal3, grałem ligi, zmieniałem ustawienia, zmieniające się warunki pogodowe to było coś w tamtych czasach i mnóstwo humorystyki granie po pas w błocie, rażenie piorunem czy uderzenia łokciem :)

Gość sdgsfasfasfasg
" nieudany czasy dorastania... pamiętam piłkę nożną goal3, grałem ligi, zmieniałem ustawienia, zmieniające się warunki pogodowe to było coś w tamtych czasach i mnóstwo humorystyki granie po pas w błocie, rażenie piorunem czy uderzenia łokciem " hehe też to pamiętam-chociaż fanem piłki nożnej nie jestem i nigdy nie byłem,ale gierka była przednia.

Gość Moje maleństwa kochane śp.
ej a pamiętacie gry na windowsa?? takie z lat 90 ? pamietam put puta takie autko ale jeszcze miałam coś z disneya jakies puzzle jakby i to sie ruszało wydawło dzwieki ... oraz gra w takie kulki logiczna skaczące sie chyba nazywało SPOT ? i jeszcze w strzelanie łukami promieni na miastem i rakiety ? ?zna ktos nazwy ??