Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wiedzy ale z zapałem!

Chce pozbyc sie kilu kg,ale nie mam pojecia o dietach,pomóżcie drogie dziewczyny

Polecane posty

ehh to odchudzanie, to ciezka praca.. umyslowa ;P nie chce mis ie uczyc co ile ma kalorii, ale postaram sie Ale cos ta dieta mi nie pasuje, teraz chyba nie jest az tak zle, bo przeciez napisalam, ze jem domowe obiadki, wiec i gotowana piers z kurczaka, i grilowana rybka i jakas zupka warzywna. Sadzilam, ze nie jest zle, jesli nie bede przesadzac, jesc pozno, cwiczyc i unikac smiecio-jedzenia;P a tu prosze wszytsko zle xD

Jesli nie jestes perfekcjonistka ... to jest dobrze ;) Najwazniejsza sprawa - nie jedz za duzo, szczegolnie weglowodanow prostych, podczas jednego posilku :)

no i mam mętlik w glowie ;)

No bo ja leniwa jestem ;P ale za to cwicze, basenik czesciej, cwiczenia w domku tez sa i spacery ;) szkoda, ze teraz tak zimno tylko ;P hehe

Pewnie zimno, bo za malo jesz ;) A tak na serio ... jesli do tej pory nie cwiczylas ... to dzieki cwiczeniom (na ktore potrzeba energii) zaczniesz spalac tluszczyk. Zatem nie stosuj diety, jesli wlasnie dolozylas cwiczenia, bo przesadzisz z ucinaniem kalorii.

ja tam od zawsze zmarzlak byłam :P trzymajcie kciuki zebym tylko wytrzymala w tych cwiczeniach.. zima tym bardziej na basen mi sie nie chce jezdzic (jakies 20 min autobusem mam ;/) ale coz live is brutal hehe ;D

life* Sorry, jestem perfekcjonista ;) A tak na serio, to napisalem to, zebys dzieki mnie mogla sie szkolic, uwielbiam pomagac innym :classic_cool:

Gość tak do konca.......
tak do konca to borsuka sie nie sluchaj, bo on co prawda wie to i owo, ale ogolnie jest.... nawiedzony jesli chodzi o liczenie kalorii :P co wcale nie jest potrzebne do tego zeby schudnac czy pozbyc sie tluszczyku z pewnych partii ;)

To akurat bylo zamierzone ;D taki nawyk z kolezankami sobie wyrobilysmy (jakis tam pewnie dla ciebie i tak niezrozumialy i w ogole nie potrzebny babski szyfr ;P) A własnie.. właściwie to skad meżczyzna tyle wie o dietach, odchudzankiu i liczeniu kalorii? ;>

Gość tak do konca.......
no bo wlasnie jest nawiedzony :D hahaha

tak do konca :P Cwicze 35 minut dziennie, jadam wszystko i mam figure pod kontrola, i jak tu mnie nie sluchac? ;) Ze co? Ze ja? Ze nawiedzony? - pewnie :D

Kurde, ale mam... wlasnie czekam na mame jak wroci z pracy, postanowilam zrobic jej kolacje.. kanapeczki z szyneczka, serkiem zlotym, papryka konserwowa, ogorkiem i gotowanym jajkiem ;) ciezko bylo mi to zrobic i nic nie skubnac hehe :P cóż liVe is brutal ;D

Po zapachu stwiedzam, ze faktycznie przepyszny xD Ja sie jednak złamac nie dam .. ;D

Po namysle, poprosiłam mame, z eto ja bede gotowac obiady w domu. ;P Wczoraj na był mararon ze szpinakiem. Dzis robie warzywa mrozone na woku robione (bez tluszczy, oleju itp) z gotowana piersia kurczaka, chyba tez z mararonem. Dobre "dietetyczme" i zdrowe? Co jeszcze moge zrobic łatwego i zdrowego?