Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukamginekologa30

oszukam ginekologa, mam dosc..

Polecane posty

Gość pozwolę się wtrącić
4 miesiące to naprawdę krótko, może po prostu nie trafiacie wte" dni. Ja jestem w drugiej ciąży - za pierwszym razem zaszłam od razu - w pierwszym cyklu, a za drugim dopiero po 9 miesiącach..... oczywiście badania możesz zrobić, to nei zaszkodzi, ale nie zaczynaj od razu z mierzeniem temperatury i takim nastawieniem, bo często własnie przez to kobiety nie mogą zajść w ciążę....poza tym życzę powodzenia! a może jakiś wyjazd, odprężenie, bez liczenia dni, mierzenia temp i właśie wtedy się uda?

Gość PaniMi
A tu się zgadzam z koleżanką powyżej. Nie ma sensu mierzyć temperatury!!! To już źle wróży. Nie wolno mocno nastawiać się że musi wyjść, bo przecież temperatura jest dobra. Lepiej porobić badania, a kiedy wyjdą dobrze to po prostu się starać Bandziorka - to kupa czasu. Jesteś chociaż pod opieką lekarza? Wiesz dlaczego się nie udaje?

Gość kjkjkjkjkjj
ja poszlam do lekarza po skierowanie na badania wlasnie po 4 miesiacach;) mialam 26 lat, przeszlam przez jedno poronienie, gdzie w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu, mialam przeczucie ze cos nie gra, i faktycznie nie gralo, zaszlam w ciaze dokladnie 2 lata po rozpoczeciu leczenia, okazalo sie ze mialam silna endometrioza leczona laparoskopowo, dopiero po laparo, pierwszy cykl i ciaza