Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusiaaa27

Ile wywiadówek od września miały wasze dzieci w podstawówce???

Polecane posty

Gość Mamusiaaa27

Moje dzieko jest w pierwszej kalsie i miało już dwie wywiadówki a na wywiadówkach w jego szkole zawsze naciagają robia loterię, zborki itp.

Gość Mamusiaa27
proszę odpowiedzcie mi

Gość Mamusiaa27
chodzi o to,że boje się,iz moje dziecko trafiło do jakiejś nienormalnej szkoły

Gość Mamusiaa27
bo dużo na to wksazuje nie tylko nadgorliwość nauczycieli ale choćby to,że od wrzesnia wydałam już ponad 200zł na ich wymysły a przecież nauka jest bezpłatna...???

Co prawda do szkoły nie chodzę, dziecka nie posyłam, ale z tego co się orientuje, bo w rodzinie są dzieciaki ;) to wywiadówka była dopiero jakoś przed świętami, ja ze swoich czasów też taki termin pamiętam.

Gość eeeetqaaamm
moja córka też miała 2 wywiadówki to norma komitet 50 z,ł 20zł ksera za testy ,50 ubezpieczenie , + 10zł na mikołajki które sie teraz zblizaja , chodzi do 4 klasy i tak od pierwszej:)

Gość niestety nasze szkoły są biedn
e, dlatego edukacja trochę rodziców jednak kosztuje. Wiele testów, które przeprowadza się w klasach jest płatnych, trzeba je wykupić u wydawcy dla każdego dziecka. pzoa tym odwieczny problem ksera- zazwyczaj w szkołąch jest limit tygodniowy dla danej klasy, jeżeli nauczyciel chce więcej kserowac dla uczniów, jest już opłata. Czasem bardziej opłaca sie wyskoczyc na miasto i tam skserować nawet