Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delejt

ABC - pytania i wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość delejt

Na pewno było wiele wątków, jak należy się przygotować do wizyty u ginekologa. Każda na pewno przeczytała choć raz jeden z nich. Ale chciałabym to wszystko uporządkować. Otóż, proponuję tu wstawiać pytania, które chciałybyście zadać swojego ginekologowi, tak by każda z nas miała pojęcie o co sama może zapytać. Takie pytania, które już zadałyście i uważacie, że są na tyle ważne, aby podzielić się nim z innymi dziewczynami. Mam nadzieję, że pozytywnie podejdziecie do tego zadania :)

Chciałam zapytać czy mogłabym dostać coś innego niż tabletki na ból miesiączkowy, bo mam wtedy ostre mdłości, a ostatnio wymiotowałam cały wieczór. Byłam tak zestresowana że zapomniałam o tym całkiem. Pani doktor załatwiła mnie expresowo. Wykupiłam ten ketonal, może pomoże...

Gość Asterija
Czyli mam rozumieć, pierwsza i ostatnia wizyta u tej pani ginekolog? Swoją drogą, nie znoszę takiego podejścia do ludzi!

nie, pójdę jeszcze do niej, bo zaprosiła mnie na badania. Chociaż szczerze mówiąc wolałabym pójść do kogoś innego...Może miała zły dzień...Zastanawiam się jak będzie wyglądała kolejna wizyta

Gość Asterija
Podoba mi się Twoje nastawienie - pozytywne! I tak trzymać, masz rację, każdy zasługuje na drugą szansę, nie tym razem to następnym. Trzymam kciuki aby tym razem Twoja wizyta przebiegała zupełnie inaczej i abyś była z niej zadowolona. Tylko pamiętaj, aby zastanowić się czy warto iść do niej kolejny raz, jeśli sytuacja się powtórzy.