Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7yb kfxx

Polki nie wiedzą co to elegancja

Polecane posty

Gość 7yb kfxx

i ubierają i malują się jak tanie prostytutki: kozaki na szpilach w których nie potrafią chodzić i w których widać defekty ich nóg:platfusy,kaczkowaty chód.krzywe stopy leginsy podkreślające za grube uda i krzywe nogi,niektóre pokazują rów na tyłku,bo zakładają do leginsów krótkie bluzki i kurteczki jak małe dziewczynki krótkie kurteczki odsłaniające tłusty i niezgrabny tyłek SCENICZNY MAKIJAŻ,jakiego gwiazdy używają wyłącznie do pracy,Polki w takim śmigają po ulicach:grube krechy na powiekach,z rzęs kapie tusz,na twarzy gruba warstwa pudru ubierają się albo całe na czarno albo łączą ze sobą kolory które się ze sobą"gryzą" farbują włosy na sztuczne kolory nie pasujące do ich karnacji i urody

Gość haniaa123
dobrze, ze Polacy umieją się ubrać..:/

Gość haniaa123
Poza tym nie generalizowałabym aż tak;) Sa Polki które wyglądają jak z magazynu, może tendencje które opisujesz są głównie na wsiach, w mieście spotyka się dobrze ubrana Polke. Niestety większość mimo wszystko ubiera sie tak bezpiecznie czyli nijako.

Gość haniaa123
sprawdz w slowniku co to ironia i czasem wyszukuj jej miedzy slowami

Gość A ja kocham je za to wszystko
i eleganckie też są tylko nie mają dla kogo na plastik więcej się facetów łapie.

Ja mieszkam w dużym mieście i niestety odsetek tych dobrze ubranych jest znacznie mniejszy niż tych co "straszą" . Kobiety podążają za tym co dyktują im media, kolorowe czasopisma, nie zastanawiając się nawet czy im to pasuje. Nie mają swojego stylu, nie potrafią ubierać się tak, żeby zakrywać mankamenty a uwydatniać zalety. Myślę że jest to ok 70% kobiet w Polsce.

masz coś do czarnego koloru ? Ja się ubieram na czarno i z innymi dodatkami i nie uważam sie za zacofaną praktycznie , wygodnie i elegancko np bluzka koszulowa biała i żakiecik czarny, spodnie i spódniczki też mam czarne

a w usa co się dzieje .. tam to dopiero wiele się ubiera jak ,,prostytutki".. NIektóre polki się ubierają fatalnie to fakt ,ale wszędzie znajdą się takie kobiety

Gość kafe słownik biznesowy 2010
czarne jest nudne jeśli niczym nie jest złamane :classic_cool:

ja łamię czarny kolor innymi barwami a co do innych krajów to sie zgadza,np USA tam łażą dopiero kobiety hipopotamy z oponami na brzuchu w obcisłych bluzkach i nie nie mają ŻADNYCH kompleksów, Niemki są brzydkie że aż mina rzednie nie wiem po co taka krytyka do polek Polki i tak są szczupłe i dobrze ubrane jak na trudne warunki finansowe w tym kraju,wiele kobiet ma dobry gust i smak no chyba że mieszka się na jakimś zadupiu,osiedlu byłym PGR i nie widzi się ludzi żyjących we współczesnym świecie

Gość belle de jour22
szkoda, że nie widziałeś/as autorze angielek, niemek czy amerykanek:o Szczególnie w USA panie mają tendencję do ubierania się w 2 rozmiary za małe ubrania. Ale tam jakoś wszyscy mają to w dupie

Gość ADGR43CF
[zgłoś do usunięcia] A ja kocham je za to wszystko i eleganckie też są tylko nie mają dla kogo na plastik więcej się facetów łapie. nie maja nic lepszego do wyboru

Gość kjhiouiou
ty wez pisz za siebie, jak twoje otoczenie to same wieśniactwo ( nie obrażając ludzi mieszkających na wsi ) to współczuje ;)

No tak, zawsze znajdzie się ktoś gorszy:-O A może patrzmy na te lepsze kraje, takie, gdzie kobiety potrafią się ubrać i z nimi się porównujmy. Może wtedy włączy się jakiś samokrytycyzm i jedna z druga zauważą, że wyglądają jak tanie dziwki.

Gość afterparty9847184718
przyjedz do uk i spojrz na angielki... ;/ a potemw roc do pl i przemysl swojego posta.

Gość Edmunt Pipa
polaczkowe zadłużone biedne i brudne dziadostwo się stroi jak żaba na zastrzyk bo niczym innym nie może zaimponować , w USA czw Szwajcarii imponuje się nowym modelem autka a ludzie ubierają się wygodnie i zdrowo i wprawdzie brzydko ale jakościowo dobrze

Post afterparty9847184718 tylko potwierdza to, co napisałam. Ludzie, próbujmy dorównać lepszym, a nie usprawiedliwiajmy się tym, że są jeszcze gorsi od nas.

Gość RozmarzonaOnaaaa
ojj nie wiedzą a polacy mówiący na polaków "polaczkowie" to juz w ogóle nic nie wiedzą :(

Gość oksiuta
bo to tępe , dzikie , brudne i biedne polactwo jest, a ma się za Bóg wie kogo. i jeszcze złodziejskie i prostytuckie nasienie

nie każda kobieta na wsi ubiera się dennie jak miss plastiku i tandety zdażają sie pokraki które nie wiedząco do czego ale czemu wszystkich wrzucacie do jednego worka??

są też kraje gdzie kobiety lepiej się ubierają np we Francji generalnie dobrze się ubierają , w Japonii ( nie byłam ,ale słyszałam od koleżanki która była) ,ale generalnie uważam ,że nie jest źle w Polsce z modą. Ale POlacy zawsze tak surowo sie oceniają.. Zawsze Polak mysli ,że to co zagraniczne to lepsze.. Bo albo bardziej zachodnie ,albo bardziej egzotyczne,albo wschodnie .. smutne to

nawet jak dziewczyna ma korzenie zagraniczne to ,zyskuje na wartości" . ja mam np geny ukrainskie po trochu i jak komuś o tym powiem to wpada w jakiś zachywyt i mówi ,,ale fajnie " czy coś takiego . nie rozumiem tego

krytyka Polek jest bez sensu a ci co krytykują znają inne kraje tylko w filmów hollywood ludzieeeee zobaczy angeline jolie w filmie i myśli że wszystkie tam tak wyglądają a Polki mają za duże kompleksy przynajmniej JA obracam sie w takim środowisku że nie mam do czynienia z kiczowatymi kobietami a'la tirówka

Gość kajkaa123
skoro uz ktos o tym zaczal, to jak myslicie ktorej nacji by mozna pozazdroscic gustu i stylu? Francja? Hiszpania? poza tym w kazdym narodzie sa fajne mlode zadbane kobiety i takie ktrym sie nie chce. A jesli chodzi o facetrow to my mamy tylko takich ktorym sie nie chce.

hania-> na wsiach dziewczyny ubierają się dużo lepiej niż "miejskie". Większość koleżanek z wiosek jakie poznałam na studiach ubierały się normalni, ze smakiem, kiedy trzeba elegancko, kiedy trzeba luźno. Za to koleżanki z miast często aż "kapały". Co was obchodzi co kto nosi? Jedna ubiera się kurewsko, inna skejtersko, a jeszcze inna elegancko, co wam do tego? Panów swoich ubierajcie, aby wyglądali jak "ludzie" a innymi się nie interesujcie. Zresztą, za granicą jest jeszcze gorzej.

we Francji ubierają się podobnie jak u nas. Ja na ulicy mojego miasta widuję ładne szczupłe dziewczyny i CZASAMI plastik, ale to rzadkość. Może mieszkacie w jakichś dzielnicach a la czeczenia

mam taką koleżankę,która ubiera się skejtowsko dlatego że ten styl ją odzwierciedla i jest w tym prawdziwa, wygląda rewelacyjnie to jej dizajn i już