Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam 28lat a wygladam na 20....przez to chyba faceci w moim wieku nie zwracaja

Polecane posty

Ale ja nie zabraniam pisać własnego zdania, czytaj uważnie. Napisałam tylko, że nie będę się wdawać w dyskusje o moim wyglądzie. :)

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaa
gdzie mieszkasz? chetnie cie opierdole, wygladasz mlodziutko, lubię dzieci

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaa
sama jestes glupia ze tu sie udzielasz, przyznajesz sie spoleczenstwu ze nalezysz do kafe?

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zalosne podszywy:O

Oczywiście, a dlaczego nie. Nie wstydzę się swoich wypowiedzi. Są na poziomie. Nikogo nie obrażam.

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szczerze to na 1 zdjeciu wygladasz mlodo i uroczo, ale na drugim to bym Ci dala z 26 lat. masz filigranowa budowe i figure nastolatki ale po twarzy widac ze nie jestes nastolatka... i tu nie chodzi o zmarszczki czy cos, ale buzia nastolatki jest taka świezsza, no trudno to wytlumaczyc, nie kazdy to zauwaza.... szczegolnie faceci tego nie widzą.. no ale to dziala na nasza korzysc;p tez mam 25 lat i daja mi ledwo 20, ale ja widze ze 5 lat temu zupelnie inaczej wygladalam i wiem ze juz zaczynam sie "starzec" juz skora nie ta... ps: i tez mi sie zdarza ze licealisci mnie podrywaja ;) ale akurat mi to nie przeszkadza bardziej mi przeszkadza to ze jak wyjde na zakupy z mama to wszytskie ekspedietki mysla ze mam jakies 15-16 lat (mama wyglada baaaaaaaaaaaardzo mlodo), i jeszcze te teksty ekspedientek ze jak mi minie ten wiek to przestane sie klocic z mama w sklepie itp (czesto sie sprzeczamy no jesli chodzi o kupowanie ubran). Ogolnie powaznie mnie nie traktują...

Ja też wyglądam młodziej kilka lat i nie narzekam z tego powodu. Też mnie ludzie obcy biorą czasem mało poważnie. Ale mi to nie przeszkadza wgl.

Gość tylko sie użalacie
autorko szukasz wymowek, ja bedac na spacerze z psem zostalam zaczepiona przez chlopaka lat 16 i pyta sie mnie do jakiej szkoly chodze... a ja juz dawno po studiach i pracuje, po prostu zabawna sytuacja a nie przyczyna Twych niepowodzen

A za kilka/kilka naście lat będziecie chciały młodziej wyglądać... Lepiej wyglądać młodziej niż starzej. Starszym zdążymy jeszcze być. Młodszym już nie :)