Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamotasuplany

Narty na Słowacji.

Polecane posty

Gość Zamotasuplany

Dostałam propozycję nart w Słowacji. Na tydzień. Nie mam sprzętu, więc musiałabym wypożyczyć. Noclegi w hotelu. Wyżywienie na własną rękę. Ile orientacyjnie może to kosztować?

Gość Zamotasuplany
up

Gość on_ten
W chuj.

nooo teraz to juz drogi interes bo sł ma euro.... mieszkam przy granicy ze słowacą ale ci nie powiem ile to moze kosztowac bo poprostu to się nie opyla....

Bo mam taki malutki problem, że mój mężczyzna dobrze zarabia, ja niewiele ponad minimum krajowe i jak narazie nie wiem jak z Nim porozmawiać o tym i uświadomić Mu, że nie na wszystkie zaproponowane przez Niego rozrywki będzie mnie stać. Razem - 7 miesięcy. W sumie wie ile zarabiam, bo kiedyś mówiłam, ale nie wiem czy myśli w tych kwestiach, bo dobrze sobie radzę i zawsze mam pieniądze.

o boże , prosto z mostu , zapytaj się ile to kosztuje i jak wyjdzie ponad twoje siły , to powiedz ,że cię nie stać. zawsze zamiast hotelu może być jakaś kwatera na słowacji, sprzet może się da pożyczyć itp

No właśnie tak też zamierzam, czarować się nie będę. Faktycznie może nie wyglądać, że nie mam tyle kasy, co On, bo mieszkam sama, nieźle mi się wiedzie, robię podobne cenowo prezenty (4-5 stów). No, ale wyjazd to inna sprawa.