Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do profesror dr.hab.

KOMPLEKS BLONDYNKI - Dlaczego tak wiele kobiet go ma?

Polecane posty

Czepiają się po prostu każdej ładniejszej od nich a juz jak ma blond włosy albo jeszcze jest do tego zadbana to porazka, psy na takich wieszają, są zakompleksione...

to jest straszne, i bardzo bardzo często słysze coś w stylu ,że blond tlenione włosy ,że pazury przecież to tylko zazdrość te co tak mówią zazwczaj są brzydkie, często grubsze ... więcej mówić nie musze

hehe dobre :D

Gość NO TAK A JAK JUŻ NIE MA TWARZY
ani figury to musi się lansowac chociaż na "inteligentkę" ;)

Gość ja jestem naturalna
blondynka i zawsze jeszcze farbowalam sie na jasniejsze a teraz mi sie blond juz nie podoba i farbuje sie na ciemny braz :)

ja jestem tez naturalną blondynką i robie sobie dodatkowo jasniejsze - powodzenie mam duże szczególnie jak sie ładnie "zrobie" i jestem prosto po farbowaniu to największe :D hahaha wybaczcie brzydkie pasztetyyy

Gość ja jestem naturalna
mi sie juz blond znudzil ale pewnie kiedys jeszcze do niego wroce

Gość belle de jour22
SmiercPukaDoDrzwii->cóż za słownoctwo:o rozumiem, że autor trafił w czuły punkt??

Gość belle de jour22
a no tak to wyjaśnia wszystko. Dobry psycholog się kłania bo się dziecko wykończysz

o kolorze włosów nie- moim zdaniem to temat o zazdrości :) ale jakby nie patreć zatytułowany "kompleks blondynki"

SmiercPukaDoDrzwi- ma ostro pojechane :):):)

Gość ghjhjkkaaa
niektorych Bog pokaral nie tylko krzywa geba ale i skrajnym debilizmem

Gość ja jestem brunetką
i zazdrosna bywałam tylko o brunetki w swoim zyciu nie wiem czemu, ale blondynki nie byly dla mnie zagrozeniem, choc z daleka widze ze maja powodzenie, nie wiem czemu, ale fakt faktem faceci w wiekszosci lubią takie ja wole byc laska z charakterem i jajami, nie pasuja mi do mojego temperamentu wlosy blond:P

Gość jestem brunetką
ja tam nie wiem, nigdy nie traktje blondynek powaznie, nawet w rozmowie, wydaja mi sie tylko laleczkami, czasami dmuchanymi:P bez zlosliwosci, tak myslę i juz

"to jest straszne, i bardzo bardzo często słysze coś w stylu ,że blond tlenione włosy ,że pazury przecież to tylko zazdrość te co tak mówią zazwczaj są brzydkie, często grubsze ... więcej mówić nie musze" Ja osobiście nie mogę farbować włosów na blond ponieważ są zbyt łamliwe. Podoba mi się blond taki z czarnymi pasemkami. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Ale ślicznie to wygląda. Owszem zazdroszczę niektórym dziewczynom,ze mogą sobie tak farbować włosy, rozjaśniać i nic im się nie dzieje.. ( włosom :P ) Ale czasami takie dosłownie białe włosy wyglądają zabawnie i tego z zazdrosci już nie mówię. Wczoraj widziałam jedną,która miała żółte :D chyba jej coś nie wyszło :P Ja jestem tego zdania,że jeżeli dziewczyna ma naprawdę ładną figurę czy coś, to dlaczego miałabym ją krytykować? Z zazdrości ? :O Ktoś wrzucił na kafe zdjęcie dziewczyny szczupłej z takimi wielkimi balonami,że moim zdaniem wyglądała koszmarnie :O ja bym za żadne skarby takich nie chciała. To od razu komentarze,że zazdrosna jestem,że na pewno mam rozmiar A.. i jak tu się wypowiadać szczerze :O Natomiast jeśli o paznokcie chodzi.. podobają mi się tipsy. Ale nie zrobiłabym ich sobie. Mam własne naturalne, długie. Wszyscy myślą,że to sztuczne.. więc po co mi jakieś żelowe czy inne cuda. Od razu widać,że to sztuczne,bo z kilometra się świecą tysiącem brokatów.. a ja przynajmniej mam świadomość,że to moje są naturalne.

ja mam ciemnobrązowe piękne włosy i je kocham i nie farbuje ich bo uważam że nie mam po co ich tylko tym niszczyć,ale zazdroszcze większości blondynkom tego,że przeważnie nie muszą golić nóg bo nie rosną im tam włosy...a brunetkom zawsze rosną...ogólnie to uważam,że blond to typowy kobiecy kolor..który dodaje im delikatności..z kolei większość facetów blondynów wygląda mało męsko..a brunetki zbyt męsko...często oprócz tego że im wszędzie rosną włosy to maja mało kobiece rysy twarzy..nie mówie o wszystkich więc sie nie obrażać ale o wiekszości :P ale myśle,że dobrze,że nie jestem blondynką bo i tak zachowuje sie czasem jak te blondynki z kawałów więc ludzie by mi wtedy spokoju nie dali :D

Gość ładna Blondynkaaaa
Cieszę się,że są jeszcze normalne kobitki którym nic nie brakuje :) niestety nie zawsze jest tak fajnie......

Gość do profesor. dr. hab.
up up up

Gość szczera_aż_do_bólu
współczuję brunetkom z forum i realu,bo mają bardzo stereotypowe podejście i do siebie,bo uważają,ze tylko brunetki są gorące i mają charakter, i do blondynek ,bo uważają je za głupsze i niepoważne,a stereotypowe myślenie=ograniczony umysł :P a z drugiej strony wkurza mnie to:/,ze tak wiele osób to robi i krzywdzi przez to normalne,inteligentne kobiety o blond włosach

Gość gość
teraz to wy blondi obrażacie brunetki :classic_cool:a więc powiem wam jedno blondynki:Siad płaski i do laski :classic_cool:

Gość jhgygy
kuzwa ale problem jest se zrobic szpony, gdyby mi sie takie ohydne pazury podobaly to bym se zrobila. Jak wy pierdolicie z ta zazdroscia. kazdy debile ma swoj gust i tyle

Gość jhgygy
blondynkom nie rosna wlosy??? ahaha dobre usmialam sie na maxa!!! czleku blondynki tez moga byc na maxa owlosione z tym ze one maja jasne wloski i gdy je ogola nie widac u nich czarnych kropek