Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur.d_1987

dziewczyny, czy zdarza się Wam

Polecane posty

Gość artur.d_1987

Czy zdarza się Wam w czasie jazdy samochodem ze swoim facetem w jakiś sposób dekoncentrować go ( np. masując jego penisa) albo w jakiś inny sposób?

Nie, nie zdarza mi się podczas jazdy autem robić mu cokolwiek, co ma podtekst erotyczny. Przecież to niebezpieczne :o

Gość artur.d_1987
zielona wyspa: a co np.?

np rozmowa co ja bym Ci teraz zrobiła gdybyś nie prowadził, albo zaczynam sie sama dotykac, potem jego, kiedys zrobiłam mu podczas jazdy :)

heheh ty jestes tym gosciem co zakładał tematy o swojej szefowej podstawiającej faceteowi swoje stopy do lizania? hihi widze ze cie temat dalej męczy ;)

Gość artur.d_1987
moja dziewczyna też nieraz rzuca w czasie jazdy jakieś zaczepne teksty. A dotykasz się tak ogólnie po ciele, czy w miejscach intymnych?

Gość artur.d_1987
helena p: nie zakładałem takiego tematu, ale coś mi się obija o uszy.

no to dobrze :) bo facet ciądnoł temat niemiłosiernie... :) wiesz sa kobiety które to kręci (mnie tak) a sa takie co nie, indywidualna sprawa. a co chciałbyś cos takiego przeżyć?

Gość artur.d_1987
helena: sam nie wiem, nigdy nic takiego nie przeżyłem. Napisałaś, że Ciebie to kręci. W jaki sposób to robisz?

hehe głasze faceta po karku, bawie się włosami albo bardziej bezpośrednio po udzie, kolanie albo wprost między nogami :) aa i kiedys w czasie jazdy na autostradzie w bialy dzień zrobiłam mu lodzika :) mówił że było mu zajebiscie :D

Gość artur.d_1987
i jak często uskuteczniasz takie zabawy?

jeśli chodzi o kark i włosy to prawie zawsze kiedy jedziemy sobie autkiem a udo kolano itp to jak mam na niego ochote więc tez dość często ;) hihihihi

Gość artur.d_1987
helena p: czy miałbym ochotę? Mogłoby być fajnie. Napisałaś, że robisz to dość często. A w jakich sytuacjach? Na jakiejś odludnej drodze przez las, czy w środku miasta?

ee to gdzie jeżdzimy to nie jest istotne :) i tak siedzimy w autku ważniejsze czy jedziemy we dwoje czy ktos jest jeszcze z nami normale że nie łapie go za penisa jak z tyłu siedzi jego brat czy siostra :D

Gość artur.d_1987
no ale wiesz, jak jedziecie miastem, to też łapiesz go za penisa? Przecież jest ruch i ktoś może zobaczyć.

hehe a kiedys jak ja prowadziłam to on zaczoł mi robic palcóweczke :) potem były korki więc i ja zajełam sie jego penisem :) fajnie było :) eh ja lubie taką adrenalinke

aa co mnie obchodzi ze jakiś obcy człowiek to zobaczy? nie zwracam na to uwagi :) niech patrzy

Gość artur.d_1987
czyli pełen spontan: jak masz ochotę pobawić się jego penisem na zakorkowanej ulicy, to to robisz?

aa nawet bardziej mnie to kreci :) w sumie nie uprawiam seksu na oczach tłumu. Pieszcze tylko mu krocze, ale to jest mój facet i moge to robic, nie robie to obcemu tylko właśnie mojemu Kochanemu męzczyźnie

Gość artur.d_1987
a zdarzyło się, że ktoś się wtedy na to patrzył?

to mu rozpinam spodnie i bawie się ręką :) aż mu... hihihi chciałbyś żeby kobieta ci tak robiła?

Gość artur.d_1987
przyznam, że mnie nakręciłaś. Moja dziewczyna nigdy by czegoś takiego nie zrobiła.

wiesz na pewno ktos to gdzies tam zauwazył bo nie wierze że nie ale nie zdarzyło mi się nigdy żeby ktos stał mi nad szybą i hamsko zagladał do środka. Raczej coś takiego peszy....

Gość artur.d_1987
no jak to było w korku- tak jak piszesz- to raczej na pewno ktoś to musiał zauważyć.

Gość artur.d_1987
a jak często bawisz się jego penisem w czasie jazdy?

Gość artur.d_1987
up

Gość artur.d_1987
zołza: w 60% przypadków bawisz się jego penisem?