Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska:D:D

Jak rozkochac w sobie włocha????

Polecane posty

Co wiecie o włoskich mężczyznach, jacy są, co sądzą o polkach;) Jak ich w sobie rozkochac.

lodzik lodzik lodzik. Studiowałem z włochami. Dla nich polki to łatwe lodziary.

No to akurat to ja wiem, ale skoro z nimi studiowałes to mozesz mi powiedziec jakie sa ich wymagania w stosunku do idealnych kobiet, czy oni wogóle mysla o tym zeby sie ustatkowac, wiesz rodzina i te sprawy. Czy w głowie im tylko sex;):):) na około, bo to że maja o sobie jak najlepszą opinię i są bardzo pweni siebie i narcystyczni to już zdążyłam zauważyc;)

Gość do ciekawskiej
droga moja ciekawska, Wlochow nie trzeba w sobie rozkochiwac, bo oni sie blyskawicznie zakochuja i jeszcze szybciej 'odkochuja'. Taki slomiany zapal, jak sie nasyci, to porzuca. Nie angazuj sie, bo mysle, ze szkoda Twoich uczuc. Mysle ze jeden na pare tysiecy trafi sie wartosciowy, ale musisz go przetestowac. Znam wlocha, ktory ze swoja DZIEWCZYNA jest juz ok. 20 lat (Wloszka)...... i do slubu mu nie predko.....

Gość kkkkukulka26
mam meza wlocha, dopoki mnie nie poznal byl wariatem, sam sie przyznal ze nigdy go nie interesowaly stale zwiazki i wolal sobie pobzykac turystki, opowiadal jak to np angielki i szwedki same pchaly sie do lozka i trzeba bylo je doslownie odganiac;) ...dziwne ale ja bylam jego pierwsza dziewczyna z prawdziwego zdazenia ( wowczas mial 27 lat) ..no i widac bylo ze sie zakochal zreszta z wzjamenoscia;] poznalismy sie w lipcu , w grudniu poprosil mnie o reke i tak juz minelo 6 lat, on sie ustatkowal, zmienil prace na stateczna i dobrze platna, z narcyza zrobil sie tatusiem ktory zrobi wszystko dla coreczki i zony;) co do pewnosci siebie, o tak..byl bardzo pewny siebie gdy mnie poznal, ja zreszta tez , chyba sie tego nie spodziewal, pamietam kiedy na pierwszej randce doslownie po kilku minutach chcial mnie objac, moje lodowate spojrzenie bylo bezcenne;] wiecej nie probowal, ehh fajnie bylo na poczatku:) a i w glowie sex, ja wiem, zalezy od faceta;) jezeli bedzie to jurny 20 latek to na pewno bedzie mu w glowie tylko sex:D

No nareszczie jakies pozytywy;) A jestem ciekawska bo poznałam pewnego włocha, wczoraj bylismy w pubie, tak słodko minąl mi czas, nie sadziłam ze facet jakikolwiek facet moze byc taki wspaniały i czuly, kurcze tylko ja wiem ze to ta ich mentalnosc, bycie macho, i zdobywca kobie, Powiedz mi jak zdobylas tego swojego wlocha?

Gość do ciekawskiej
oj, ja bym uwazala z tym wlochem.....taki mily i slodki bo chce cie uwiezc, oczarowac soba, a potem.... Kiedys chodzilam z wlochem, uwazam to za kompletna porazke.....zrobil mi po paru dniach chodzenia awanture na cale miasto (doslownie) ze spoznilam sie pare (doslownie) minut na spotkanie. strasznie klotliwy i zero szacunku do kobiety tak naprawde. odpusc dziewczyno. Oni 'kochaja' wszystkie kobiety i na wszystkie wolaja bellissima!

Gość włocha nie rozkochasz
dla niego jestes jedną z wielu lasek, które uwodzi

Za mąż zamiaru nie mam wychodzic, a ten włoch moze byc nowym doswiadczeniem. Moze jest wyjątkiem?????

wlocha nie rozkochasz, przeciez to nie robot bez serca i wyobrazni, jak trafi na te jedyna to ocywiscie ze pokocha,

Gość kkkkukulka26
my sie w sumie nie zdobywalismy:) tak wyszlo, na poczatku traktowalismy to jako wakacyjny romans i tyle, spedzalismy ze soba cale dnie, doslownie od 10 rano do 22 wieczorem, ja pracowalam tylko 2 dni w tyg. nie traktowalismy tego powaznie,( sex na 3 randce) ;] po tyg. on niesmialo zapytal czy nie chcialabym tu zostac na dluzej, ja myslac rozsadkiem powiedzialm ze absolutnie nie, bo chce isc na magisterke, itp. po 2 tyg stwierdzilam ze zycie bez niego nie ma sensu, po 3 zdecydowalam ze musze uporzadkowac wszystkie sprawy w Polsce i przyjezdzam tu na stale, on nie wierzyl, po miesiacu wrocilam od razu zamieszkalismy razem, no i jest super:) na prawde nie moge narzekac na meza,

Gość kkkkukulka26
co do zazdrosci, zgadzam sie, jest zazdrosny jak kazdy polodniowiec, ale mnie smieszy, nie mam z tym zadnego problemu, co do szacunku od mojego meza w ciagu 6 lat nigdy nie uslyszalam ze jestem glupia, brzydka, czy gruba ( w ciazy wygladalam jak slon:D) moj maz twierdzi ze kobiete trzeba szanowac i tyle,

Czyli włosi nie sa tacy źli... A pozatym ten mój to zakonczyl wlasnie 4 letni zwiazek z dziewczyna czyli raczej slaby z niego macho, mam na mysli jedna partnerka przez 4 lata formalnie;D Chyba ze teraz po tak długiej uwięzi chce sobie poszalec, i pobyc nareszczie tym macho, sama nie wiem co myslec, wlasnie napisal mi smska ze chciał by bym teraz z nim była i obdarzała go pocałunkami, ehh czy to nie romantyczne, W zyciu nie dostałam takiego smska od faceta, odbija mi zupełnie:D

Gość giovankam
Znam Wlochow na wylot, wychowalam sie tam praktycznie i od razu ci mowie, ze niezdradzajacy wloch to tak czeste zjawisko jak Polak znajacy chinski:D Oni maja po prostu inna menatalnosc, kieruja sie w zyciu przyjemnoscia, a nie zasadami. Sa w zwiazkach/malzenstwa, dbaja o rodzine, ale tpo nie przeszkadza im na boku sie czasamio odprezyc w mysl zasady czego oczy nie widza, temu sercu nie zal;) Piszesz, ze po jednym spotkaniu, ze byl taki wspanialy, bo co, po ci poslodzil troche?? Tacy sa wlasnie Wlosi, mowic to oni umieja pieknie, ale jak spotkasz wiecej wlochow, to okaze sie kazdy mowi dokladnire to samo i to kazdej kobiecie:D Jesli podoba im sie jakas kobieta (a wymagan nie maja duzych), to od razu mysla jak ja zaciagnac do lozka i zaczynaja te swoje plytkie gadki. Rozumiem, ze na 18latce moze to robic wrazenie, ale na doroslej kobiecie?:D Polki niestety maja za latwe kobiety, bo mnostwo naszych rodaczek przyjezdza tam, Wloch powie ti voglio bene i juz nozki ida na bok. gdybym miala policzyc ilu wlochow umieralo z milosci do mnie, to powstalby niezly cmentarzyk:D

:D Ale co tam, raz sie zyje;D tak?

własnie ta gadka nie była płytka, chociaz gadał jak najęty:D i przy tym gestykulował strasznie:D:D Czego ciekawego dowiem sie o włochach na tym forum? :D jeszcze cos powinnam wiedziec:D

co takiego?!!!!! włosy pod pachami????? Ej jaja sobie robisz. prawda?

jeszcze jedno mądre pytanko, na której randce iśc z nim do łóżka;D Zeby za łatwą sie nie wydac:D:D

Jak uwiesc tego włocha??:D:D Jutro kolejne spotkanie;)

;D jakies doswiadcznia z wlochami????

:) Ja chce go w sobie rozkochac.... Tylko jak;) czym go uwiesc, wyglada jak młody Adonis;) ehh, ideał,

Uwiesc to i moze dasz rade ale czy chcesz byc tylko chwilowa rozrywka? Jak uwiesc? Na pewno sie nie narzucac. Mezczyzni szanuja kobiety intrygujace, nie przystepne.

Gość jiojom
ciekawska, robisz sie juz nudna:O Przestan sie tak podniecac, bo to jest juz zalosne....

jioiom spierrrr papierrrrr :D:D:D

Gość jiojom
kretynka jakich malo. Od ponad 10 godzin sie na kafe i sra z podniecenia, bo wlocha poznala, gdzie sie takie idiotki rodza?

Gość lalka92
jestes blodnynką z niebieskimi oczami?:)

jak pokazesz mu to co nam - napalasz sie strasznie bardziej sie juz chyba nie da to masz pewne ze pomysli najpierw o tym czy wystrzelic w buzi czy w d0pie a potem czy twoje kolezanki tez sa takie latwe

Gość czkoladkaaa
ja jestem, wypraszam sobie!

Gość lalka92
matko to ze sie zakochała we Włochu tzn,że idiotka?;/ to jak Włoszka kocha Polaka to też idiotka? nie generalizujmy nie wszyscy Włosi to babiarze tak samo jak nie wszyscy Polacy to pijacy nie popdajamy w skrajności...taka ich mentalność aha no i duzy plus u nich jak jesteś blodnynka z niebieskimi oczami ;]