Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska:D:D

Jak rozkochac w sobie włocha????

Polecane posty

jestem bladynka i mam niebieskie oczy;) I chce go zdobyc za wszelka cene:)

:) Jest pięknie:):):) Wczoraj spedzilismy razem dobrych kilka godzin;D Jest taki czuły i romantyczny, przytulał mnie cały czas i całował co 5 sekund.. ehhh, lubie byc adorowana w taki sposób:D:D:D Jest Booooski:D:D:D

Gość popieram.......
wnerwiac to oni sie potrafia i potem robia scene na minimum godzine.,walkuja ten sam temat, ale bez sensu, jak by lubujac sie w samej czynnosci wzbudzania awantur......ble, to takie moje doswiadczenie.....Twoj taki byc nie musi.....

To mój włoch to jakas oaza spokoju:D:D:D Nie wkurza sie gdy sie spozniam:D: a niestety zawsze moj autobus sie spoznia wiec mam te 10 minut poslizgu:D:D I całkiem sympatycznie spedzamy razem czas:D:D

Gość Ja mam faceta polwlocha
polpolaka, mieszka w pl ;-)

:D Jest cudnie:D:D:D Zdobywamy sie nawzajem małymi krokami:D Jest bardzo szarmancki, całuje jak nikt nigdy wczesniej, jestem pod duzym wrazaniem;D oby to trwało jak najdłuzej:D:D:D

poki ja nie bylam "jego" to moj wloch tez sie na nic nie wkurzal. moze byc co innego jak ma cie zdobyc a co innego jak juz cie "ma" :) zwroc uwage na to czy otwiera ci drzwi, czy sam z siebie bieze ci zakupy, torby, czy pyta cie o zdanie poki podejmie decyzje. na jakiej pozycji jest jego matka w domu? - jak masz wrazenie, ze to sluzaca w domu to zwijaj manatki poki mozesz.

Gość kleo566
czy ty kretynko musisz wszedzie dawac po 3 emotikonki :D:D:D? kurwa, podniecila sie jakby w zyciu nie miala faceta:O

Gość hheeemmmemmmm
Ja teraz z wlochem jestem.. niedlogo pol roku minie. I jest wspaniale, tylko ze on nie zachowuje sie jak taki klasyczny wloch. Nigdy nie staral sie byc macho, sam zaproponowal staly zwiazek, przedstawial mnie rodzicom itd :)

Ja jestem z Wlochem 11 lat oj sa kochliwi, potrafia rozpiescic kobiete na amen. Mojemu mezowi podoba sie moj typowy Pl temperament i w pewnym sensie nie poddawanie sie mezczyznie tzn. 50 na 50 rowne prawa co we Wloszech mmmmmm.... no moze teraz sie zmienilo, ale lata wstecz mezczyzna pracowal a kobieta w domu. Wyobras sobie ze moj maz przynosi mi sniadanie do luzka a tesciowa nie moze sie na to przepatrzec. Fakt ze sa pieszczochami, gesty, czule slowka sa bardzo goracy i tego tez oczekuja od kobiety. Nuda mysle ze zabija zwiazek ale to wszedzie. Powodzenia

Gość jmioj
luzka i do tego lubuja w polkach, ktore w polsce uchodza za margines spoleczny. Jestes po zawodowce?:O

mieszkamy w Irlandi, nie jestem po zawodówce, kończe filologie angielska;) I jak sie komuś nie podoba to niech nie czyta tego topiku i tyle;D Zazdrośnicy;) :D:D:D i bede robic po 1000 emitoikonek i nawet wiecej, takie moje prawo;D:D:D i kij ci w oko;D Wracajac do włocha, jest czuły, nie otwiera mi pierwszy dzwi:D jak to tłumaczył, on idzie na pierwszy ogien:D:D Jest czuły, i jestem pod jego duzym wrazeniem;D I jutro kolejne spotkanie;D bedzie cudnie, przy nim czas upływa za szybko;D

Gość sooexcited
ojeja :D:D:D jak fajnie :D:D:D poznalas wlocha:D:D:D twoj sukces zyciowy :D:D:D zrob impreze :D:D:D zrob mu loda:D:D:D fajnie nie:D:D:D

Gość kochamwłochów
ja też mam słabość do Włochów, uwielbiam ich, szczególnie te niesamowite temperamenty w łożku, choć na razie miałam przyjemność tylko z jednym, ale za to jakim:) kładł mi moją rękę na swoim policzku i mówił "love me" patrząc tymi czarnymi ślipiami , teraz tylko mogę podziwiać jego urodę na facebooku, bo chociaż i ma 33 lata, to nie pracuje, podróżuje, imprezuje i mieszka z mamusią muszę sobie jakas rundkę zrobić po Włoszech:)

Gość jak zdobyc włocha
nie ma nic prostrzego niz poderwac i byc z włochem rada: przefarbuj sie na jasny blond!!!!!! to działa i tylko to reszta ich nie interesuje mozesz byc gruba, chuda, niska, ładna lub nieale najwazniejsze to miec długie jasne włosy. Latwe co ? i działa sprawdzone na 3 kolezankach

Gość Ciekawska:D:D:D
Ja go na FB podziwiac tylko nie chce:(:(:( Dziwne to wszystko;( A ślepia ma piękne;D i jak całuje;), i dotyka;) ehhh, rozmazylam sie....

Nie mówcie mi ze wyglad nie ma znaczenia, bo bez przesady, z tego co zauwazylam to on dba o najmniejsze detale, i o ubior itd wiec z byle jakim blond pasztetem raczej nie beda sie pokazywac...;D

Jak zdobyc Wlocha...a co cipunie tez mamy sobie farbowac? Ja mam typowo wloska urode szereg kolezanek i nawet kubanek ktore nie rozjasnily cery i sa z Wlochami,myslisz ze Wloch to PALANT.

;) no tak,

Dzisiaj spotykamy sie o 21.00 Zaproponował kolacje u siebie w domu. Juz wiem jak skonczy sie ta noc..... Pragne zatrzymac czas, by trwało to jak najdłuzej....

Gość Zakłopotanka
To jak to jest z tymi włochami??? Bo ten którego znam to się z chyjem na rozumy pozamieniał, i bzyka wsztsko co ma wagine;(

Witam;) Chciałam Wam zdac relacje z mojego cudnego życia;) Nadal się spotykamy, w łóżku jest niezastąpiony, czasami sie obawiam ze zagłaszcze mnie na śmierc.... Jest teraz na świetach we włoszech, ale dzwoni codziennie i sle smski, pisze ze teskni, i ze odmieniłam jego zycie:D cudasnie;)

Mój jest najukochańszy na świecie, jesteśmy razem od 12 lat i nacieszyć się sobą nie możemy.

Gość Spongwalkeria
Nie generalizujcie...Ja również od pół roku spotykam się z Włochem. Nie jest leniwy, nie jest zazdrosny, dba o siebie i osoby jemu bliskie. Traktuje mnie z szacunkiem i ani na chwilę mu w głowie ******ie czego popadnie. Owszem, jest bardzo przystojny i dziewczyny faktycznie dosłownie się na niego rzucają, ale on po prostu ma w głowie swoją kobietę. Przede mną był w dwóch poważnych związkach kilkuletnich i pomimo iż nie wyszło, ma poprawne stosunki z byłymi. To nadal kwestia wychowania i wpojenia zasad. Naprawdę nie każdy Włoch to podrywacz, nie każdy zdradza i nie każdy jest stereotypowy. Natomiast to wszystko co czytałam, co tu o nich wypisujcie to wypisz wymaluj mój były- Polak...

Gość gośćwiktoria
znam wlocha prawie rok na jego nieszcscie a moje szczescie piznalam polke 2 mc temu i tak sie zgadalysmy na temat znajomhch wkoncu ona pokazala mi zdjecie mezczyzny a to byl ten wloch z ktorym js sie spitykalamm oboje klamali ze nic ze soba nie mieli aja mam inne zdanie na ten temat zadnego wlocha wiecej w moim zyciu