Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la dame son sort

szukam przyjaciela...

Polecane posty

Gość la dame son sort

chcialabym porozmawiac z jakims normalnym facetem... bo czuje sie straaaaaaasznie samotna:(

Gość =centurion=
żałuj że nie chcesz z nienormalnym takich jest pełno bez powodu... :P

Gość kilko
a kobiety juz nie wystarczaja jako przyjaciolki?

Gość la dame son sort
niestety nie.. miałam wiele przyjaciolek i niestety ale na wszystkich sie "przejechałam" a słowo normalnego oznaczło ze bez podtekstów seksualnych... od tak do pogadania

Gość la dame son sort
:)

Gość hehe :D
Autorko, dlaczego jestes samotna?

nie jestem samotna tylko sie tak czuje... jestem w stałym zwiazku ale czuje sie jakbym byla sama... nie zrozumiana... przemeczona i ograniczona... wczoraj postanowilam to zmienic i jestem wlasnie na etapie rewolucji w swoim zyciu!!! jednak potrzebuje wsparcia....

Gość hehe :D
Jakieś problemy w związku, że czujesz się przemęczona, ograniczona...?

problemy w zwiazku... oddalilismy sie od siebie- chcialabym zeby wszystko wrocilo do normy... mam tez za duzo na glowie - szkola, praca,male dziecko i teraz jeszcze egzamin z prawka i szczerze powiem ze nie mam juz sily... a on zamiast wspierac doklada zmartwien!

Gość Prawdziwy facet...
Jesli masz problemy w zwiazku to pogadaj ze swoim menem, a nie sie zalisz na forum. Powinnas napisac w temacie, ze szukasz frajera do wyplakiwania. Kurde, sa jacys faceci, ktorzy pojda na taki uklad? Dziewczyna ma faceta, nie uklada jej sie, szuka przyjaciela, a ten przyjaciel bedzie tylko i wylacznie jej przydupasem. Jak sie jej zacznie ukladac w zwiazku, to ten "przyjaciel" pojdzie na smietnik. Kto sie zgodzi na cos takiego? Chyba tylko jakis desperat, badz samotnik. Ech, kobiety sa dziwne.

Gość do prawdziwego faceta
wyobraz sobie ze niekoniecznie desperat, ja mam takiego przyjaciela. Jest zawsze kiedy go potrzebuje i zawsze mnie z uwaga wyslucha i sie przejmie tym co mam do powiedzenia. I niczego ode mnie nie chce w zamian. Czasem bedac w zwiazku mozna czuc sie bardziej samotnym niz bedac singlem. Zazdroszcze ludziom ktorzy sa zakochani i jednoczesnie sa przyaciolmi bo nic lepszego nie moze sie w zyciu przyrafic. Autorko, powodzenia, moze kogos takiego spotkasz na swojej drodze

Gość Prawdziwy facet...
A Ty co dajesz mu w zamian? Zrozumienie, wsparcie, czy wielkie nic?

nie szukam nikogo do zaspokojenia wlasnych potrzeb tylko kogos z kim mozna normalnie porozmawiac, kogo kto doradzi i spojrzy na wszystko z boku... czy to tak trudno zrozumiec?! staram sie wspierac mojego meza... dbam o dom...zeby niczego nie brakowalo ale i tak zawsze sa jakies pretensje... mam juz czasem dosc i potrzebuje kogos kto mnie zrozumie

Normalni są tylko na czacie. Tam porozmawiasz normalnie i bez zahamowań o seksie, inteligencji i o przepysznym wynalazku jakim jest ludzki rozum i jego brak :) ZAPRASZAMY!

Gość dlaczego szukas akurat faceta?
?

Gość aniołekxyz
Szukasz kogoś na boku i dobrze o tym wiesz.To tylko takie owijanie w bawełnę, ze chodzi Ci o rozmowę.Znam to z autopsji. Twoje życie stało się monotonne i tyle. Oszukujesz wszystkich i siebie samą.

Gość jaki koniec skoro nawet
gdybys szukała porady to płeć nie miałaby znaczenia, tak samo gdyby chodziło o przyjaciela, no chyba ze to ma byc fuck friend, to inna sprawa

Gość ,,,,,,,,,...,,,,,,,,,,
Takie cuda, to tylko w Erze 🖐️

bo jakos od zawsze lepiej dogadywalam sie z facetami... i na serio nie chodzi o seks i tematy zblizone... chce tylko zeby ktos ocenil to z boku... co ja robie zle... jak poprawic swoje relacje z mezem...

dzis znow niespecjalnie... bo ja poszlam do szkoly a on sie musial od 8-14 zajac dzieckiem i wielkie pretensje... a jak ja na codzien sie nim zajmuje- wstaje o 7 rano chodze spac o 1 w nocy (pracuje 16-24) to jest wszystko ok?! gotuje, sprzatam, piore....w weekendy szkola i do tego nie wygladam jak kura domowa... a on wraca o 18-19 usypia dziecko i ma wolne... i jeszcze wiecznie sie o cos czepia

Gość ona ona_26
Zgadzam sie z przedmówcami, gdyby rzeczywiście chodzilo Ci o przyjaciela to płeć byłaby bez znaczenia.I nie ma znaczenia że lepiej dogadywałaś sie zawsze z facetami, równie dobrze jak facet może doradzic i kobieta, co to za wymagania są wogóle? Poza tym, mimo że sporo tu mężczyzn, kafeteria jest portalem typowo babskim....