Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszek okruszek..

związek ze starszym

Polecane posty

Gość Puszek okruszek..

piszę nie po to by dostać głupie komentarze ale by się poradzić. Poznałam faceta ma 38 lat ja 21.. Spotkaliśmy się.. jest wspaniały Mieszka ode mnie 80 km ale mówił, że odległość dla niego to nie problem.. Wypisuje sms, że się zakochał, seks z nim też był wspaniały..Jestem po wieloletnim związku z facetem który z perspektywy czasu zrozumiałam, znęcał się nade mną psychicznie.. Zdradził.. Boję sie nie co angażować... Znowu cierpieć.. Czytałam dużo wątków.. Wypisują ludzie, że taki stateczny facet leci na młodą tylko dla seksu... Po to by poczuć się młodziej.. Stąd moje pytanie do kobiet jak i mężczyzn którzy mają większe bądz mniejsze doświadczenie tego typu.. Czy każdy dojrzały facet chce tylko seksu a małolaty nie traktuje poważnie???

Gość LESS
Nie każdy starszy facet chce się tylko zabawić w znajomości z młodszą Kobietą. Inna sprawa, że młodsza Kobieta nie zawsze wie czego chce i też potrafi się tylko "zabawić", poczuć się chwile lepiej bo ma przy sobie poważnego, ustatkowanego faceta, może pochwalić przed koleżankami. A potem potrafi dać kopa w tyłek. Nie można uogólniać.