Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhhkjkjkjjhkjk

Powiedział, że wraca do byłej

Polecane posty

Gość kjhhkjkjkjjhkjk

Nie byliśmy razem, dzielą nas tysiące kilometrów ale coś do niego czuję. Miał do mnie przyjechać przed Świętami. Powiedział, że nie przyjedzie, bo może zejdzie sie z byłą :O Od dwóch tygodni nie gadamy, ostatnio go zbyłam. Staram się zapomnieć ale nie jest łatwo :O Próbuję na wszelkie sposoby, zastanawiam się dlaczego mi się podobał... już same absurdy przychodzą mi do głowy, byle tylko był mi obojętny - że jest niski, nie jest ładny, kiepsko zarabia, nie ma auta, własnego mieszkania - cokolwiek. Jego była z koleo wygląda jakby była upośledzona. Ja pierdolę od razu mógł powiedzieć, że nic z tego nie będzie a nie teraz, bo może się z nią zejdzie :O

Gość kjhhkjkjkjjhkjk
Poza tym ma trudny charakter. Mam nadzieję, że będzie sam. A pewnie będzie, bo ma już 32 lata

Gość kjhhkjkjkjjhkjk
On jest Indianem w Indiach teraz siedzi a jego była to jest Surinamijka i wątpię by im wyszło

Gość kjhhkjkjkjjhkjk
Wiem, Plastusiowa :O Wiem, że on się znowu odezwie, i będę musiała go "spławić"...

Gość Edmunt Pipa
może on z Mongolii jest i do swej kobyły wraca tam ma i popierdólkie i popitkie

Gość klej wącham sobie
proste, ma 32 lata i boi sie zaczync od nowa, bo jak nie wyjdzie zostanie sam, z byla jak sie zejdzie to moze sie i ohajta i nie bedzie starym kawalerem

Gość ave cezarrr
Indianem :P, :D...... Hindusem!!!! IDIOTKO! :P

Gość kjhhkjkjkjjhkjk
On nie chce się żenić, z tego co mówił. Myślę, że w końcu się jednak ożeni (chyba, że żadna nie będzie go chciała za męża :O)