Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unikam koleżanek

Koleżanki chyba wydrapią mi oczy

Polecane posty

Gość unikam koleżanek

Od jakiegoś czasu interesowały się pewnym facetem. Każda z nich próbowała go jakoś poderwać ale z tego co mi wiadomo to im się to nie udało ponieważ on nie reagował na te zaloty. Wcześniej nawet nie zwracałam uwagi na te zjawisko. Później dowiedziałam się od nich, że on o mnie wypytuje ponieważ mu się podobam. Wtedy zaczęły go obgadywać, że jak żadna z nich go nie chciała to on teraz zainteresował się mną :O Wiem, że tak nie jest. Mówią tak z zazdrości... W sumie na to też przymknęłam oko. Pomyślałam, że jeżeli muszą się dowartościowywać w ten sposób to niech tak będzie. Jednak nie spodziewałam się pewnego obrotu zdarzeń... Jakiś czas temu byłyśmy razem w pubie. Pojawił się również on. Zaczęliśmy rozmawiać. Wtedy koleżanki przez cały czas zaczęły się wcinać i posyłały głupie komentarze. Później zaczęłam się też z nim spotykać. One chyba jeszcze o tym nie wiedzą. Jednak obawiam się tego co będzie jak się to stanie... Sytuacja będzie pewnie nieprzyjemna.

Gość aaaaaaaaaaaaaaalejaja
ja pierdole zmien kolezanki, skoro takie pizdy :o Masz problem :o

Gość unikam koleżanek
one nie wiedzą O MNIE PRAWDY , JA JESTEM SHEMALE I DLATEGO ON SIĘ TYLKO MNĄ ZAINTERESOWAŁ ,POWIEDZIEĆ IM O TYM? co tym sądzicie proszę Was o poradę co zrobić?

Gość unikam koleżanek
Mam też inne koleżanki. Jednak te znam od dzieciństwa. Mieszkamy obok siebie. Zerwanie tego kontaktu byłoby bardzo trudne.

Gość unikam koleżanek
to z shemale to podszyw, ale jeżeli już pytasz to jest to... Hmmm... Kobieta z penisem.

olej to koleżanki są w 99 % wredne ;) dlatego nie mam teraz wielu koleżanek . z własnego wyboru..wolę mieć adoratorów już oni przynajmniej nie są wredni :P

Gość Ewaldi
źle odpowiadasz , SHEMALE to jest facet udający kobietę :)

ok ludzie to naprawdę są nie mili piszą takie teksty jak chcemy od kogoś uzyskać normalnej porady

Gość unikam koleżanek
nie raz lizały mi cipkę jestem z nimi zżyta

Gość unikam koleżanek
Czyli facet z piersiami? Kiedyś widziałam na forum foto takiego osobnika :p Co do moich koleżanek to w sumie jest to trochę bardziej skomplikowana sprawa. W takich przypadkach są wredne, ale z drugiej strony mogę na nie liczyć jak coś mi się stanie. Myślę, że one same sobie nie zdają sprawy z tego jak się zachowują. Robią to nieświadomie...

Gość unikam koleżanek
daj mi balkon, na jakiej podstawie uważasz, że to prowo? :D Uwierz, że gdybym chciała zrobić prowokację to byłby to zdecydowanie ciekawszy temat :D