Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staram się i nic!

staram się i nie mogę zajść!!

Polecane posty

Gość staram się i nic!

WitaM! Od dwóch lat staramy się z mężem o czwarte dziecko. Z dwoma pierwszymi nie miałam żadnych problemów, z trzecim zaszłam po pól roku a teraz mimo ze się intensywnie staramy to nic nie wychodzi.Mam juz trzy córeczki w w wieku 3, 5 i 6 lat i teraz celujemy na chłopca. czyli kochamy się w samą owulację. Czy to moze być za duza prolaktyna mimo ze wcześniej zachodziłam za pierwszym razem?

Gość .....sok czarnej porzeczki....
to ze zaszlam szybko z poprzednimi dziecmi to nie znaczy ze musisz odrazu teraz ja sie o swoje pierwsze juz staram 2 lata

Gość staram się i nic!
Hej! Do tej pory kochaliśmy się pomiędzy 12-14 dniem cyklu i mniej więcej w tym samym czasie udawało mi się zajść w poprzednie ciaze . Teraz również seks uprawiamy w tych dniach, ponieważ marzy nam się chlopiec. Jednakze wczoraj jak napisałas mi o tej owulacji cos mnie tkneło i poszlam do apteki po testy owulacyjne. Nigdy dotad z nich nie krzystałam bo nie mialam takiej potrzeby. Na tescie wyszly 2 mocne krechy, a to przeciez moj 18dc. Az nie moge w to uweirzyc. Czyżby az tak mozno przesuneła mi się owulacja? Czyli wynika z tego ze musimy od dziś przez ok 2 dni mocno dzialać!Zobaczymy co będzie.Szykuje nam się namiętna noc..

Gość zielonkowa
to ze zaszlas 3 razy szybko w ciąze nie znaczy ze 4 raz tez tak musi byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co aco
jak znowu wyjdzie dziewczynka???

Gość staram się i nic!
Jeśli będzie dziewczynka to tez bedziemy sie cieszyc. Nie musi być chlopak za wszelką cenę.

Gość proponuje jednak stosowac test
owulacyjne

Gość staram się i nic!
Podejrzewam ze jak ostatni stosunek mial miejsce w 14dc, to plemniki nie zdążaly przezyc do tego 18dc, dlatego nie moglam zajść w ciąze. Mysle ze jesli to byl jedyny powód naszych niepowodzeń to tym razem mi się powinno udać.

Gość niema co oooo
niektórzy o pierwsze dziecko staraja sie 2-3 lata ty masz juz trójke i juz bys odrazu chciala miec nastepne nie zawsze sie da zajsc w ciąze szybko to ze miasz trójke nie koniecznie mozesz miec je szybko

Gość niema co oooo
mam zajomych ktorzy o dziecko 2 lata ale maja tylko 2

Gość niema co oooo
mialo byc ze mam znajomych któzy starali sie o 2 dziecko 2 lata maja tylko jedno