Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca92

3 okresy, spokój ?

Polecane posty

Gość pytajaca92

10 września uprawiałam seks z chłopakiem ( przerywany ). 12 września czyli planowo dostałam okres ( czyli stosunek odbył się dwa dni przed okresem ... ). Trwał 7 dni, był obfity, bolesny. Później po śluzie poznałam, że mam dni płodne a od dni płodnych po dwóch tygodniach około, czyli 12 października dostałam następny bolesny, obfity okres. Następnie znów płodne i 11 listopada trzeci okres, obfity, ale o wiele mniej bolesny niż poprzednio, chociaż nie obeszło się całkiem bez bólu. Czy już mogę pewność, że nie jestem w ciąży ??

Gość dino277
ty tak na powaznie czy to prowokacja?:D:D:D:D

Gość lesny dzban
na moje oko to może być ciąża bliźniacza :O

Gość pytajaca92
Poważnie :P Chodzi po prostu o to, że czasami czyta się wypowiedzi kobiet, które rzekomo okres miały przez całą ciążę :O

"Czy już mogę pewność, że nie jestem w ciąży ??"->"Chodzi po prostu o to, że czasami czyta się wypowiedzi kobiet, które rzekomo okres miały przez całą ciążę "->pewności mieć nie możesz :o

Gość pytajaca92
To może inaczej w ogóle to sformułuję. Po pierwsze czy możliwa jest owulacja 2 dni przed okresem, który się POJAWIA? na ogół występuje około 14 dni przed miesiączką, prawda ? Po drugie rozumiem, że krwawienia w ciąży występują, ale w końcu to dziecko rośnie więc z każdym miesiącem krwawienie powinno być mniejsze ?

Gość a taaaaaaaaa
Ale ty glupia jestes autorko:( ze takie tepe laski biora sie za sex......bez komentarza

Nie miałaś owulacji dwa dni przed okresem. Chyba, że to nie był okres a jakieś inne krwawienie :classic_cool: A obfitość krwawień w trakcie ciąży raczej nie zależy od wielkości dziecka :classic_cool: Jak się boisz to udaj się do sklepu zwanego apteką, kup test ciążowy i go wykonaj :o

Gość pytajaca92
" biora sie za sex " nie brałam się za niego z własnej woli więc wypie.rdalaj.

Gość autorko, to raczej nie jest
ciąża, ale by sie o tym przekonać musisz kupić test. a ile masz lat?

Gość pytajaca92
18;)

Gość pytajaca92
Mam Ci tu opisywać całą sytuację ? :O Wystarczy, że na moje " nie " powiedział " nikt się ciebie o zdania nie pyta i nie masz tu za wiele do gadania ".

Gość Ewętualnie popełnij rytualne
seppuku, co uchroni społeczeństwo przed dalszym zdebileniem 🖐️

Gość autorko, to raczej nie jest
Na serio powiedziałaś "nie", a on powiedział to, co napisałaś? A to Twój chłopak jest? Ile z nim jesteś?

Gość pytajaca92
Tak, powiedziałam nie, a on powiedział, to co napisałam. Byłam z nim 3 miesiące, już oczywiście nie jestem.

Gość a taaaaaaaaa
skoro sama sie nie bralas a wzial cie sila to nie wiem czemu nie zglosilas na policje:(

Gość pytajaca92
Po co ? Po to żebym setkę razy składała zeznania, ciągała się po sądach, żeby usłyszeć od niego, że kłamię i on się nie przyznaję ?

Gość a taaaaaaaaa
teraz to i tak za pozno... trzeba bylo zaraz isc na policje, do lekarza i po sprawie. ale skoro ty wolisz sie po 3miesiacach pytac czy jestes w ciazy to juz twoj problem... i odnosnie twojego pytania- nie nie jestes w ciazy, szanse na to sa znikome a "okres" w ciazy to nie okres a skape plamienie i w niczym nie przypomina miesiaczki

Gość pytajaca92
ok, dziękuję.