Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabujanyy89nazabuj

DZIEWCZYNA CHCE MNIE ZOSTAWIĆ

Polecane posty

Gość zabujanyy89nazabuj

dziewczyny pomóżcie jestem z dziewczyną 3 lata od 1,5 mieszkam z nią i jej teściami wszystko było cacy do puki nie wyjechała na tydzień do dziadków swoich wtedy dostałem sms że musimy poważnie porozmawiać. Powiedziała że nas związek nie ma sensu, że jestem wspaniały i kochany i taki jestem jest moim najcenniejszym skarbem. muwi że to z nią jest coś nie tak wtedy zrobiłem coś czego nigdy nie robiłem kupiłem jej ogromny bukiet róż. ucieszyła się ale i tak powiedziała że to sensu nie ma, teraz ze mna nie rozmawia zbytnio, śpimy osobno, nie dotknełem jej już od tygodnia. pomóżcie co mam zrobić. ostatnio w nocy wziąłem jej telefon bo wiedziałem że z kimś pisze non stop skrzynka sms była pusta ale rejestr już coś innego pokazywał. na dodatek cały czas mi muwi że mnie nigdy nie zdradziła bo jestem zbyt dobrym człowiekiem żeby mogła mi zrobić coś takiego.

Gość ehknmdgdede
tak moze byc... heheheheheh ;D

Gość nie skamlaj do niej
skoro ona Ci tak mÓwi, to jej posłuchaj, zasługujesz na lepszą dziewczynę.Widocznie już Cię nie kocha i nie wie jak to przerwać. Weź się wyprowadź od niej. Może sobie coś przemyśli.

Gość zabujjanny89nazabuj
tylko ja nie potrafię od tak od niej odejść całą przyszłość wiązałem z nią i teraz to wszystko tak zostawić, już nawet chęci do życia nie mam,