Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallll

a mi mój mąz

Polecane posty

Gość smalll
jest nie fair ale teraz to juz nawet nie rozmawiamy od wczoraj, poszlam do dziecka do pokoju spalam tam dzis tez bylam wsumie caly czas w tym jednym pokoju z mala - czuje sie jak jakis lokator

Gość smalll
dominujaco zona - ale jak

Gość nie wolno tak i juz
ja bym jutro nie ugotowała obiadu a na pytanie dlaczego - bo nie jestem u siebie i nie wiedziałam czy mogę skorzystać z kuchenki :p

Gość smalll
ja tak zrobilam - nic dzis nie ugotowalam, ale on nic do mnie sie nie odzywal tylko wyjal sobie zupe z wczoraj i zagrzal i poszedl do pracy

Gość nie wolno tak i juz
wylej resztkę i jutro powtórz ten sam manewr ;0

Gość dominująca mężatka
kochana small myślę że "nie wolno tak i juz" podpowiedziała ci coś na dobry początek najważniejsze to masz być piękna, ma mieć sprośne myśli na twój temat- a ty niedostępna przede wszystkim teksty typu "przez ciebie nauczyłam się płakać" ale nigdy przy nim nie płacz - to dla niego swojego rodzaju satysfakcja pokaż że ci nie zależy i że wszystko teraz zależy od niego wiem że ciężko będzie ale u mnie przyniosło efekty

Gość smalll
ja to wsumie nic nie gotowalam dzis - zlosliwie, no ale zjadl z wcoraj to co zostalo, jutro rano zabieram dziecko i jade do kolezanki , bo mnie zaprosilawiec tez obiadu nie bedzie, i pranie ktire dzis wlozylam to tylko moje rzeczy i malej, jego walaj sie po pokoju tak jak zostawil, palcem nie kiwlam, ale ciezko tak zyc

Gość smalll
do dominujaca mezatka - ale wiesz w 8 miesiacu to juz nie czuje sie zbyt piekna , raczej jak jakis słonik :0 i on sie czuje brdzo pewny siebie , a teraz jak ma nowa prce to juz wogole co to nie on

Gość dominująca mężatka
small to prawda że ciężko tak żyć ale jeśli teraz zmiękniesz pokarzesz mu że miał rację on się zmieni, nie prędko ale się zmieni skarbie mój mąż potrafił mnie popychać i mówić że mu życie zmaronawałam, kiedyś przyjaciel (mężczyzna) powiedział mi to co ja tobie - to co mam robić udało, się i tobie się uda życzę wytrwałości

Gość dominująca mężatka
jesteś piękna, buzia, fryzura, paznokcie

Gość smalll
to napis zmi cos wiecej mam mu pokazywac ze jestem piekna , ze podobam sie innym, ale co jeszcze jak sie zachowywac w domu, wogole

Gość dominująca mężatka
nie wiem czy na twojego męża to zadziała ale gdy mój mąż szukał zaczepki spokojnie i opanowanie na wszystko odpowiadałam tak jakbym nie widziała tego że szuka problemu, ciężko ale da się wytrzymać nie krzyczałam i się nie kłóciłam, jeżeli on krzyczał pytałam dlaczego krzyczy przecież ja głosu nie podnoszę i nie chcę się kłócić, gdy mówił że wychodzi z kumplami kiedyś zabraniałam później zaczęłam mówić dobrze tylko proszę cię nie wracaj późno i nie pij dużo bo się będę martwić, w domu sprzątałam po nim, myłam naczynia, robiłam pranie ale nie gotowałam po jakimś czasie zaczęłam i zawsze wieczorem pytałam na co by miał ochotę

Gość dominująca mężatka
ps. nigdy nie pokazywałam że podobam się innym, masz się jemu podobać