Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkoffmkd

jak go wystawic?

Polecane posty

Gość sdkoffmkd

oszukiwal mnie facet, wole nie wiedziec wszystkiego, teraz smsuje z nim on mysli, ze jestem kims inym, jak go wyrolowac?

Gość sdkoffmkd
wlasnie ja nie chce isc... kurde mma jeszcze tylko kilka dni ten tel, potem mi chyb astarer wygasnie, on ciaglepracuje

Gość kldsjgjkrt
olej temat, nie jesteś od tego by karać. Niech on zyje swoim życiem, ty zajmij się własnym.

Gość sdkoffmkd
chce miec satysfakcje jakas chwilowa :( bo tesknie... wiem, glupia jestem

Gość kldsjgjkrt
tym bardziej powinnaś popracować nad sobą a nie rozwijać w sobie niewłaściwe i prowadzące do zguby zachowania. Olej go, taki ktoś zasługuje na niepamięć. A ty go chcesz gloryfikować. Jego rodzice winny zadbać o jego prawidłowe wychowanie, nie ty. Nie matkuj nie swoim latoroślom, bądź człowiekiem.

Gość sdkoffmkd
fajnieMibyloZnim:( tylko, ze nie mialam doswiadczenia wtych sprwach, chyba przez to tez

Gość takasamaleczwcaiazsama
umow sie inieidz

Gość yrrtyrtyt
yhmm.... i najgłupsze w tym wszystkim nie jest to, że tracisz czas pogrywając z nim w ten sposób, tylko to, że on pewnie podejżewa że to ty piszesz z nim, tylko się nie ujawnia z tą myślą żeby mieć ubaw. myślicie że faceci są tacy głupi? a w życiu. ty myślisz, że on nie wie że to ty piszesz z nim ale wie, że ty nie wiesz, że on o tym doskonale wie. znam pełno przykładów takich zagrań ze strony kobiet i powiem wam, że faceci wiedzą o takich rzeczach, umieją kojarzyć fakty i wam się tylk wydaje, że pogrywacie a tak naprawdę to tracicie czas bo facet ma też fajną zabawę przez to i nie bierze takiego pisania na poważnie.

Gość yrrtyrtyt
yhmm.... i najgłupsze w tym wszystkim nie jest to, że tracisz czas pogrywając z nim w ten sposób, tylko to, że on pewnie podejżewa że to ty piszesz z nim, tylko się nie ujawnia z tą myślą żeby mieć ubaw. myślicie że faceci są tacy głupi? a w życiu. ty myślisz, że on nie wie że to ty piszesz z nim ale wie, że ty nie wiesz, że on o tym doskonale wie. znam pełno przykładów takich zagrań ze strony kobiet i powiem wam, że faceci wiedzą o takich rzeczach, umieją kojarzyć fakty i wam się tylk wydaje, że pogrywacie a tak naprawdę to tracicie czas bo facet ma też fajną zabawę przez to i nie bierze takiego pisania na poważnie.

Gość auuuuuuuuutorrrrrrrrka
wiem, ze nie wie :)

Gość yrrtyrtyt
tia, na pewno. tej pewności to nigdy nie będziesz miała. niestety.

Gość kątem oka..
olej kolesia jak nie z jedną to z druga będzie smsował a jak go zostawisz to będzei miał nauczkę :)

tylko jak go zostawic zeby czuc satysfakcje

Gość oobaaaaaaaaaaaaaa
po prostu skończ z nim pisać i tyle i Ty również daj sobie z nim spokój jako TY

zakochalam sie juz dawnoo :(