Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Kobieca ejakulacja.. tzw. wytrysk.. Co o tym wiecie?

Polecane posty

Witam, Chciałam się zwrócić z pytaniem do doświadczonych kobiet ? Wczoraj podczas stosunku doznałam tzw. ejakulacji.. ponieważ zdarzyło mi się to po raz pierwszy w życiu chciałam się dowiedzieć co mogło być powodem, od czego to zależy i porozmawiać z kobietami które również tego doświadczyły

Mi sie taka jedna dziewczyna trafiła, która to miała. Nie wiem, czy inne nie mają, czy nie były tak podniecone, czy ja się nie starałem? Ale z chęcią bym sie więcej dowiedział o tym zjawisku:P

Gość gratulacje
przeżyłaś orgazm i to jaki

Gość czy ktoś usunął
moją wypowiedź "bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" czy to po raz kolejny taki sam temat?

Dziewczyna która to miała prawie mdlała podczas orgazmu. Pytanie, czy każda to ma? Jedno jest pewne. Że wtedy nie udaje orgazmu:)

Gość rolnik ze Sandomirza
Ze tymi wytryskami,to trza uwazać. Moja baba tysz to kiedyś mioła,jak w łobejściu nocom sie na dysze łod wozu nadzioła.Było to we zime,tyle z nij wypłyneło tygo orgazma ze jak rano ja poszed łobrzondek robić,to na tyj ślizgawicy noge złomoł

Gość ja to mam ,.,
ja mam regularnie podczas stosunku "ejakujacje", i nieprawda jest, ze wtedy sie nie da udawac orgazmu, bo to nie jest tak jak z wytryskiem u mezczyzny, ze zwykle jest zwiazany z orgazmem. Ja mam te wytryski niezalezenie od tego czy mam orgazm czy nie, a to czy je mam, zalezy tylko od tego, w jaki sposob partner mnie piesci i gdzie. To sie odbywa na zasadzie mechanicznego ucisku a nie reakcji lancuchowej ktora zaczyna sie w mozgu, tak jak to ma miejsce u mezczyzn. Moj plyn nie ma zadnego zapachu, a w smaku jest podobno podobny do sody. Moj facet opisuje ten smak jako przyjemny.

Gość sorry moze jestem ograniczona
ale uwazam ze to ochydne, widzialam kilka filmow z babkami przeyzwajacymi ejakulacje i uwazam ze to oblesne;