Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiemm

dekoder podlaczyc pod telewizor

Polecane posty

Gość nie umiemm

Proszę o pomoc. Czy da się podłączyć dekoder pod telewizor jeśli w tym telewizorze jest tylko wejście na antenę. Kurcze popsuł mi się telewizor i dostałam taki stary nie stać mnie na nowy narazie. Czy jak do telewizora do tego wyjścia od anteny dam trójnik czy coś da? :)

Wydaje mi się, że każdy dekoder podłącza się do TV przez kabel Euro, jeśli nie masz odpowiedniego gniazdka to chyba nie podłączysz, chociaż możliwe, że są jakieś przejściówki. Nie znam się i nie mam teraz możliwości zapytać o to tatę :)

Gość nie umiemm
No też mi się tak wydaje:) ale myślałam że można coś pokombinować właśnie he he dokładnie chodzi mi o dekoder polsatu ....już tydzień jadę na tvp1 i tvp2 do tego mi śnieży i masakra w ogóle a na dach nie wejdę bo pani gospodarz domu mi nie pozwala chyba będę musiała do tego stycznia wytrzymać bo wtedy odłoże dopiero na nowy telewizor no ;)

A może coś na raty? :) Albo może zepsuty da się naprawić :) Jak odłożysz to spłacisz wcześniej :)

Gość niewiele dekoderów ma
wyjście analogowe z modulacją :) większość ma euro więc kochana musisz zmienić TV.

Gość nie umiemm
Wyjście analogowe ha ha. Nie wiem ani co to jest:) no w tv to jest wejście tylko na antenę a w dekoderze trochę tych wejść i wyjść jest i tak pomyślałam że jak dekoder ma na te antenowe 3 to mogłabym z jednego do telewizora podłączyć:) ale nie wiem czy dobrze myślę :) o boshee

Hmmm, nie wiem jak jest z polsatowskim dekoderem. U mnie jest tak, że do dekodera podłączam antenę i dekoder do TV przez Euro :) Obawiam się, że nic nie wykombinujesz :)

Gość ale gadacie bzdury :O
kochane babki dekoder sat przeważnie mają tylko wejścia antenowe satelitarne i euro i tyle. http://sevenbabij.blogspot.com/2009/10/sprzet-polsatu.html tu żaden z dekoderów nie ma wyjścia antenowego obrazowego jedynie wyjście do przekazania sygnału na drugi dekoder SAT.

I takie pytanie nie macie facetów czy jak ? przecież nie musicie spać z chłopem by wam coś podpowiedział ;)

Gość nie umiemm
mój chłop to nawet gwoździa nie umi wbić, ani kobiety porządnie zerżnąć

Gość nie umiemm
bardzo zabawne Panie podszywaczu. No akurat tak wyszło że nie mam faceta a tato jakieś 200km ode mnie

czas zapoznać, poprosić sąsiada :classic_cool: