Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojatwojaostoja

Które "gwiazdy " was wkurzją?

Polecane posty

Gość tojatwojaostoja

mnie wkurza: - ola szwed - taka sztuczna , jej wypowiedzi brzmią jak wypowiedzi starej malutkiej , chce byc taka kobiece ale glupio to wychodzi - starsza kwasniewska- gada takie glupoty jakby inne kobiety byly upośledzone i nie wiedzialy jak pakowac sie na wakacje - liszowska- kobieta kobyła i jej wieczne odrosty - dominika ostałowksa - ciapa i flegma - rusin- jej beznadziejny smiech - beata chmielowska -olech ( teleexpress) - wieczny banan na ustach i tępa riposta

Gość ryszard z świebodzina
mnie wkurza zeta reticuli 2, alpha centauri oraz gwiazda polarna :classic_cool:

Gość a jaaaaaaaaaaaa
edzie sredzia! doda loda! rusin - nie cierpię jej, gloś ma jak ropucha!!!

Edzia Górniak i Małgosia Foremniak obie pretensjonalne, sztuczne, wyjątkowo egzaltowane

Gość bluup
kammel - idiota niedojrzały z głupimi dowcipami konrad- wężowski nabijacz w butelkę, żyjący w zbytkach za moje pieniądze Wojewódzki- przedszkolak, podobno niesłychanie intel;igentny na razie tyle

Rosati, Rusin, Kamel, ten idiota z kabaretu w sweterku, Foremniak, Chylińska, Górniak, Herbuś, Urbańska, Doda i wielu, wielu innych - bo ogólnie wkurza mnie prostactwo.

Gość Medionka11
Patrycja Kazadi - robią z niej wielką gwiazdę, którą nie jest. Katarzyna Zielińska - wszędzie jej pełno.

Gość Valdi48
a mnie wkurzają o ile mozna nazwac te osoby gwiazdami Katarzyna Zielińska i Marzenia Rogalska oraz M.Foremniak,A. Chylińska oraz " Magdalena Schejbal

Gość a ni e nie
a mnie nie - nikt - o co tyle hałasu, przecież nie wchodzą wam do domu?

Gość kibhweikbh
Jak to nie wchodza??? jak to nie wchodzą?? A jaki ja mam wpływ, muszę na te szmaty patrzeć bo na wszystkich kanałach te same gęby i jeszcze mi się do talerza patrzą:P

Gość a ni e nie
A nie macie wyłączników w tv? (|)

Gość Sierżant Maczuga
Edzia Durniak

kasia burzynska, cichopek, ten w sweterku z kabaretu, ten oblesny stylista gej (zapomnialam jak sie nazywa), doda, foremniak kazadi, kammel ...dlugo by wymieniac

Tomasz Lis, zajeebany kutafon 😭 Niebardzo orientuje sie w gwiazdach. bom pozbawiona TV a Pudelek nie jest pełnym przedstawieniem osoby. :)

ale to jednak jakieś gwiazdy są ale np. taka jola rutowicz albo agnieszka frykowska co z nich za gwiazdy ta są naprawdę szurnięte albo edyta herbuś troszkę potańczyła w tańcu \ gwiazdami i wielka gwiazda z niej

Gość Edmunt Pipa
one wszystkie sie na chuj nadają najpiękniejsza i najmądrzejsza jest Pani Dorota Wellman

Gość a ja mowie ze
doda, bo rży jak koń i wystawia te silikony poza tym ma się z piękność a wpiszcie w neta doda bez makijażu i wszystko jasne, jest normalną kobieta a nie jakimś bóstwem, które z siebie robi;

Gość Z.ZIobro
Krystyna Czubówna przynajmniej głos miała fajny, teraz podkłada w przyrodniczych, ale to były stare niezepsute czasy

Gość Edmunt Pipa
tępe brudne goje polskie żebyście się zesralin ze złosci to i tak Doda będzie gwiazdą i bedzie szyderczym chichotem z was mieć polewkie. ona doskonale to pojęla , że jakie społeczeństwo takie gwiazdy