Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agivp

zawaliłam?

Polecane posty

czy naprawde moj maz mogl sie wkurzyc na mnie? bo nie zaplacilam w tym miesiacu zadnych rachunkow , i wyplata sie rozeszla nieiwle zostalo i przyszly ponaglenia a moj maz zobaczy i zrobil mi awantur , powiedzial ze teraz on bedzie trzymal kase i placil rachunki i moge sie pozegnac z jakimikolwiek prezentami w grudniu , wszystko pojdzie na oplaty, rachunki i zycie.

Gość prawiczy prawiczek 28
:O Taaaaaaa Najlepiej kupić sobie perfumy zamiast zapłacić czynsz albo za wodę. Przecież wyłączają dopiero po 2 okresach abonamentowych :D

Gość nie wstyd ci
ile masz lat że taka głupia i nieodpowiedzialna jesteś ? jeszcze się obraź o to że facet nauczony doświadczeniem więcej Cię do kasy nie dopuści

przeciez ja przacuje i zarabiam, ale jakos tak wyszlo ze nie zaplacilam, no i tak bylo coraz mniej na konccie az jak juz chcialam usiasc i poplacic to okazalo sie ze jak zaplace to nam braknie do kona miesiaca na zycie i zostawilam

ale dlaczego ja mam prosic go o pieniadze, przeciez tez zarabiam? nie jestem utrzymanka i darmozjadem

Gość prawiczy prawiczek 28
Zabawnie by było jak by was do rejestru dłużników wpisali, bank wstrzymał wasz kredyt na mieszkanie i was eksmitował. :) A mąż pewnie zmieni kody do konta i będziesz musiała go prosić za każdym razem o 5 zł. Jak jest rozsądny.

Gość nie wstyd ci
nooo jesteś tylko debilką która zachowuje się jak 5latka.... dorosła osoba, po ślubie a nie wiedziała że jej kasy nie wystarczy na rachunki.... nie wiedziałaś że jest jakiś termin płatności ? nei wiedziałaś że budżet nie jest z gumy ? o jejku jejku....nadajesz się na ministra finansów bo on też ma kłopoty z liczeniem

nie, nie zmienil bo sprawdzalam ale powiedzila mi wczoraj ze bede go prosic o kazda gotowke i nie wolno mi brac kraty do bankomatu- ale przeciez ja nie poszlam i nie pokupowalam sobie bog wie czego - normalnie na zycie poszlo

Gość nie wstyd ci
cała twoja inteligencja, ukryta w twoim profilu: Użytkownik: agivp (ilość tematów: 22, ilość postów: 256) Tlen.pl: agivp@tlen.pl Kilka słów o sobie: :) :) :) :) Aktualna stopka: :) :) :) co ją charakteryzuje ?! permanetny uśmiech debilki ?

ale jestes chamski, czy tylko ja mam wszystkim sie zajmowac - wystarczjaco duzo mam na glowie, caly dom, dziecko i jeszcze te rachunki, mogl sam przypilnowac

ale wsumie czemu na mnie wszystko poszlo, no niby mogl sie zdenerwowac ale odrazu taka awantura o malo szafy nie rozwalil

nie dosc ze rachunki nie zaplacone to jeszcze szafe trzebaby bylo kupowac - :)

Gość rozwódkaaa
zawaliłaś ale on jest chamski niech sobie kasą porządzi to zobaczy jak to łatwo, az tymi prezentami to przegiął on Cię chce zgnoić

chamski nie? nie dosc ze wszystko na mojej glowie, zwiazane z domem oczywiscie, to jeszcze te pieprzone rachunki i to nie jest tak ze ja calkiem zapomnialam albo ze rozpieprzylam na jakieg duperele, poprostu jak chcialam zaplacic to sie okazalo ze jezeli przeleje pieniadze na rachunki to na zycie braknie do konca miesiaca i zostawilam wszystko, sama niewiem czemu tak wyszlo - ale afera sie zrobila na maxa

miał prawo się wkurzyć...ja jak dostaje kaskę to najpierw opłacam wszystkie rachunki, boje sie jakichkolwiek długów.Mąż ma rację,skoro masz problem z rozgospodarowaniem pieniędzy to niech on sie tym zajmie..

no niby tak, on do takich osob ktore dobrze gospodaruja nie nalezy, ja niby to mialam robic, ale tez nie jestem super gospodarna jak widac - a co w ty miesiacu mnie opetalo to niewiem - i powiedzial ze on bedzie trzymal kase w domu teraz . ale lipa