Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levi

Polecane posty

Dlaczego? bo postanowiłam sprowadzić go na drogę normalności. i czasem, kiedy pieprzy trzy po trzy, to na niego nakrzyczę:)

ale to praca iście herkulesa... eh kobieto dasz rade? aa i możesz mi pogratulować, znalazlam prace i to całkiem fajną :)

Artefakt - zgwałcić? Gwałt jest wtedy, gdy jedna strona jest zmuszana:) A sądzisz, że musiałabym go zmuszać?:p Heleno - chwal się! Jak to robota?🌻

aaa na błekitnej lini tp :) tysiak podstawy + premie + % od sprzedarzy :) gadałam z ludzmi którzy tam pracuja i ci naprawde dobrzy zarabiaja nawet 6 tys miesięcznie :) jest dużo rzeczy do ogarnięcia i na razie mam szkolenie ale jakoś dam rade :) tym bardziej że jesli bedze suę starac to mozna naprawde nieźle zarobić a i atmosfera fajna, idą na ręke z urlopami i bardzo przestrzegaja kodeksu pracy :) eh ciężko było się tam dostac ale jakos sie udało :)

Wczoraj na niego krzyczałam nawet:) TP? Pracowałam tam w czasie studiów:o Jeden z gorszych etapów w moim życiu. Uwierz, wcale nie jest różowo:o

aa najlepsze jest to ze na tym szkoleniu sa same osoby po lub w trakcie studiów... i tylko ja po liceum :) z początku zastanawiąlam się co ja tu robie ale dyrektor pokazał mam wyniki z testu egzaminacyjnego na podstawie którego przyjmowani byli ludzie i byłam na 8 miejscu :) na 22 :) hihi więc podniosło mnie to na duchu :)

hmmm... wiesz ja rozmawiąłam z ludźmi pracującymi tam juz :) i byli naprawde zadowoleni... może to od odziałuy zależy... a co było wtedy nie tak, jak tam pracowałaś?

Artefakt miałam juz dawno cię o to spytać :D wiesz ze fotka z twojej stopki nie działa?

Artefakt - teoria od praktyki różni się tym, że jest TYLKO teorią:) Heleno - niby kodeksu pracy [przestrzegali. Ale ja ogólnie nie umiem wciskać kitu, nie jestem typem dyplomaty. ja pracowałam w telemarketingu. inni wciskali niedosłyszącym babciom abonamenty, których te babcie nie potrzebowały. Ja nie umiałam. Albo - gościu ma abonament z 60 minutami darmowymi. A ktoś mu wciska abonament 3 razy droższy z dużą ilością darmowych minut, których ten człowiek nigdy w życiu nie wygada. Zwolniłam się po 2 miesiącach.

aa ja tam mam gadane :) ale takiego wciskania robić mam nie wolno bo bedzie monitoring rozmów i poleci po punktach a w konstekwencji będzie to oznaczało mniejszą lub brak premii... Artefakt spróbuj na innym portalu :) a co jest na tej fotce?