Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levi

Polecane posty

Hej Hot Rein 🖐️ Oblubienica ty pasztetem? hehehhe jakos wyobrażam cie sobie jako filigramową zadbaną kobietke z jajem :) aa i powiedz jak to było z twoją suknią ślubną zaczełaś pisac o tym na topiku o levim ale za pużno spytałam się o szczególły i mi uciekłaś :)

Suknia - cóż, poszłam w niej do ślubu - to ta ze stopki. Ale niewygodna jak jasna cholera, więc na ślub miałam inną - zupełnie inną. Jestem filigranowa, wiesz, figurę mam dobrą, ale gęba...:o

gębe ? jak mam gorszy czas to bije lustra zeby nie patzrzec na siebie :) Oblubienica napewno masz wyjątkową buzke ..jak kazda z nas :P

ja mam wszystko byle jakie ..:P no włosy mam ładne ..długie brązowe i falowane :)

Ja mam długie nogi i zgrabne - to akurat opinia ludu, nie moja. Tak, nogi to jedyne, co mam cennego. I mózgownica:D

no dobra koniec z ta skromnością :) powiem prawde o sobie :) z twarzy jestem ładna, moze nie piękna ale ładna... cos między majka z pierwszej miłości a kaśą cichopek.... a figure mam fajna jak ćwicze, jeśli się rozleniwie to wygladam jak babsztyl ot co :) teraz np nie chce mi sie dupska ruszać i wszedzie mi się tłuszczyk wylewa ale powodzenie mam więc nie jest aż tak tragicznie, chyba.... :)

No i tak powinno byc :) jestesmy piekne .. no ja ma niebieskie ładne oczy - opinia innych ładny biust :) i wciecie w tali teoretycznie figura klepsydry :) ale to zalezy w jakim trybie jestem :) czy duzo biegam i zalatwiam czy siedze i nic .

Hot najważniejsza jest samoakceptacja :) ale nie ukrywam że jak widze przesliczną dziewczyne to zazdrosze jej urody jak cholera... aa i jescze jedno: lubie cycki :) nie tylko swoje :) oczywiście popatrzec sobie jak coś ;)

no mam od 5 ciu lat ale nic nie wiadomo... jak na razie to mamy kryzys w zwiazku... a Ty?

Gość lesny dzban
artefakt aleś ty zbrzydła :O

wiecie jaki jest szczyt chamstwa? zagłosowac na pis i wyjechac z kraju ;) hihihihi

nie zbrzydłam tylko takie chujowe zdjęcie. w zdjęiu ma być wyeksponowany strój a nie morda. zreszta nawet niepodobna do siebie ejstem na tej focie wogóle to nie wiem co za debil zagłosuje ejszcze na pis:O