Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxa!!!!!!!!!!

zalamana.... gdzie znaleźć???

Polecane posty

Wstawiam ten temat tutaj, bo jest tu najwiecej osob. Jestem strasznei wkurzona i po prostu doluje mnie to cholernie. Mowia ze poprzez dobrze dobrany stanik kobiece piersi wygladaja ładniej, ladnei mozna je wyeksponowac a przede wstystykim kobieta w koncu czuje sie kobieto, wiec powiedzcie mi do cholery jak mam to zrobic...skoro nigdzie nie ma takich rozmiarow !!!!!!! nosze 70d jednak jest to rozmiar za duzy pod biustem. Potrzebuje 65 i gdzie mam znalezc taki stanik;( jestem zalamana... wkurza mnei ze rozmiarowka jest robiona tylko pod te kobiety pulchniejsze;/ w 75 to zupelnie utopilabym sie...kupowanie stanika powinno byc przyjemnoscia a dla mnei to masakra bo nigdzie nei ma takich rozmiarow .. i nei mowcie zebym przytyla czy cos.. bo wcale chuda nei jestem... mam ksztalty nie jestem patykiem po prostu jestem dosc szczupla pod biustem taka mam budowe i co mam robic???gdzie dostac taki stanik?????

halo moze ktos pomoze

Gość wkurzona na maxa!!!!
nie ma zbyt duzego wyboru poza tym kto kupuje staniki przez internet..

zawsze jest margines na to żeby przymierzyć a potem odesłac jeśli nie pasują. często na rynkach na straganach jest mnóstwo różnych i nietypowych rozmiarów, co prawda dla piersi takie staniki ponoć nie są najlepsze ale myślę, że tam powinnaś znaleźć jakiś

Wiele osób kupuje staniki przez internet, np. ja :P Uwierz, że jak w większości sklepów stacjonarnych pytam o 65H, to się dziwnie tylko na mnie patrzą.

patrzą się dziwnie dlatego, że panuje złe myślenie o rozmiarach staników, kobiety źle się mierzą, wybierają staniki z za dużymi obwodami i z za małymi miseczkami... istnieje przeświadczenie, że na każdą panią pasować będzie rozm. 70B ; ) hmm, no cóż nic z tym nie zrobimy