Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_TJE

CZY WY KOBIETY TAK MACIE ???

Polecane posty

Gość Łukasz_TJE

Hej od niedawna spotykam sie z fajną mezatką 39 lat ja 25 , fajna zgrabna zadbana wszystko ok , ale jak sie kochamy to ona puszcza "cichacze" aż sie boje normalnie minete robic , najczesciej to robi w pozycji od tyłu , jak jej o tym powiedziec ze po prostu mi to przeszkadza??

Gość Łukasz_TJE
ostatniego stolca miałem w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam. po czym zwróciła się ku mnie z zatkanym nosem i głośno zakasłała kha-kha..!!

Gość lopae
dziwne, że w jędrzejowie kobiety dożywają takiego wieku :)

Gość Łukasz_TJE
nie podszywaj sie pod moj nick baranie , a czemu mają nie dożywac ?? w jedrzejowie jest wiele chetnych mezatek

Gość Łukasz_TJE
zauwazyłem ze jak dochodzi to wtedy puszcza te cichacze , dzis sie z nia spotykam bo jej mąz ma nocke , a ona cos ostatnio wspomina ze moze by anal sprobowac , aż sie boje

Gość JAdwool
ww

Gość Dr. ____
To nie cichacze.... Po prostu czasem kochając się od tyłu jest tak,że zbiera się powietrze.. I siłą rzeczy wydostając się wygląda to jak "cichacze" tylko ,że nie z d*** ^^

Gość Łukasz_TJE
z jej mężem kiedyś było tak, że wstał zza biurka, a ze spodni wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objąłem swymi ustami i po chwili nasyciłem się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość utdgjkk
uważaj, bo zrobi na ciebie zamach tym cichaczem i juz do domu nie zdołasz wrócić moze specjalnie wypuszcza gaz musztardowy zeby się ciebie pozbyć?

hehehe ale usmiałam się ,to normalne wiesz niektórych kręci taki odgłos powiedz jej ,że ci to przeszkadza i nie rób minetek albo poszukaj innej cipeczki

Gość frytuszka
o boze ale siara:D

Gość bzykam_mezatki
Łukasz TJE , chyba bzykamy ta samą mezatke bo tez sie spotykam z kobietą w tym samym wieku i mam ten sam problem , ruda , szczupła z paseczkiem ??