Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmate myśłi

sex z przyjaciółką

Polecane posty

stoję przed dylematem typu chcę ale się boję do rzeczy: jak prawie co piątek byłam u swojej psiapsiółki, oglądałyśmy wczoraj płytę z jej weselem, w pewnym momencie zaczęłam nie całować po szyi gdy doszła do ust chyba zauważyła moje zmieszanie, przestała i zaczęła się śmiać. do końca wieczoru nie wracałyśmy do tego tematu. gdy od niej wychodziłam spytała czy postawiła mnie w niezręcznej sytuacji. odpowiedziałam ze nie ale muszę się z tym przespać. Nigdy nie myślałam o sexie z drugą kobietą myślałam że mnie to nie ciągnie. Jednak tej nocy nie spałam długo, myślałam i nie o moim mężu. o niej i były to kosmate myśli. mamy obydwie po 27 lat przyjaźnimy się 8 żyjemy w szczęśliwych związkach. chciałabym spróbować jednak co z naszą przyjaźnią? co jeżeli nasi mężowie się dowiedzą, wiem że nie przeszkadzało by im to ale nie chciałabym aby się dowiedzieli. Pewnie dla niektórych z was wyda się to śmieszne ale naprawdę nie wiem co robić.

Gość rzygacmisiechce..
Jesteś bi. Czyli jesteś zaburzona. Gratuluję 🖐️

Gość dziewczyno korzystaj
nie zastanawiaj się jak masz ochotę

Gość oh ale ja
bym na to popatrzył

Gość oh ale ja
ale co ma być nie tak z waszą przyjaźnią będzie ok

Gość dziewczyno korzystaj
a mąż będzie cię pragnął jak nigdy dotąd :)

moj maz uwaza,ze zdrada to zdrada,nie wazne czy z kobieta czy mezczyzna. wcale by go nie krecilo,ze ktos robi mi dobrze za jego plecami

Gość heliooosia
pewnie, że zdrada :O głupia pipa jesteś 🖐️ Oby Twojemu facetowi ktoś wpadł w oko :D