Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa890

prawdziwa przyjacióka pffff załamana przez kumpele ;(((

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaa890

Muszę wam powiedzieć że czasami człowiek robi dobrze dla kogoś co odbija sie pozniej źle dla samego siebie ... Kumpela poprosiła mnie wczoraj o urwanie się z wf ściemniłam więc w-f istce że ide do wychowawczyni zeby mi cos wytłumaczyła takto by mnie nie wypusciła gdybym podała inny argument.. No i poszłam tłumaczyłam kumpeli chemiei ekonomike a pozniej po lekcji pani od wf kazała innej kolezance mi przekazać ze pytala sie wychowawczyni i ze nie byłam wcale i ze ją okłamałam i że mam sie bac!!!! ta nauczycielka od wf mnie nie trawi bo miała kiedys ścięci z moją mamą odnośnie zwolnienia na wf co mam z powodów ginekologicznych (chorych jajników) i ortopedycznych ( miałam kiedyś skrecony kark i połamane krązki szyjne) no i gadałam z tą moją kumpelą i mówiła tak pojdziemy do wychowaczyni powiemy prawde jak było i już .. i co ? i nic wcale nie została po lekcji tylko wyszła a potem miała do mnie wąty nawet nie wiem o co olewała mnie unikała nawet się przesiadła do innej ławki ... Dodam że nie pierwszy raz ona wali do mnie fochy ,ona jest słaba w nauce i zawsze liczy na mnie i moją pomoc a w efekcie ja potem dostaje po dupie!

Gość onaaaaaaaaaaaaaa890
dzięki ;(

Gość młoda żona ułożona
i tu się sprawdza powiedzenie: "nie rób nikomu dobrze, nie będzie Ci źle" !! i tego sie trzymaj w przyszłości