Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia20x

gorączka w ciązy

Polecane posty

witam, jestem w 5 miesiacu ciazy, od kilku dni mam goraczke, zaczelo sie od stanu podgoraczkowego, wczoraj mialam juz 39, dzisiaj 38, nasila sie w nocy, nie mam zadnych innych objawow, nie mam kataru, kasztu ani bolu gardla, problemow z drogami moczowymi rowniez, proboje zbijac temp domowymi sposobami, paracetamolem i apapem, staram sie lezec w lozku i wygrzac a wyzute u gonekologa mam za 2 dni, jak myslicie co moze byc przyczyna temperatury, czy to bardzo szkodzi dziecku oraz co dalej robic??

Gość brawo za cierpliwość
Jesteś w ciąży,kilka dni masz gorączkę,która nie przechodzi i tak naprawdę niewiadomo skąd jest skoro nie masz objawów grypy, a ty siedzisz i pytasz się na forum o poradę:D.Nie lubię hipochondryków ale będąc w twojej sytuacji już dawno gnałabym do lekarza.Chyba nie zależy ci na tej ciąży.

Gość Chyba żartujesz?!
Gorączka 38st jest niebezpieczna w ciąży. Pędź na pogotowie.

Gość gruu
A 39 stopni to ja już wczoraj bym jechała na izbę przyjęć ...

Gość Papiernicza
ja piłam herbatę z imbirem. Kroiłam korzeń imbiru i dodawałam do herbaty z miodem i cytryną Jeśli nie przejdzie Ci po 2-3 szklankach takiego naparu to jedź na izbę przyjęć.

Niech dziewczyna się nie zastanawia tylko bierze apap i letnią kąpiel a następnie do lekarza!

tak robie, wczoraj bylo najgorzej, dzisiaj do obiadu temp nie mialam wcale dopiero o 15 sie pokazala, wczesniej byl tylko stan podgoraczkowy, najbardziej zastanawia mnie to co moze byc przyczyna tego. za 2 dni mam wizyte wiec pewnie sie dowiem, jutro rano zadzwonie jeszcze do ginekologa i z nim porozmawiam.