Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka22

jak się pozbyć myśli o byłym chłopaku?

Polecane posty

Gość lolka22

dlaczego jest tak, że z kimś się rozstajesz, a później kurcze i tak ciągle o nim myślisz... kilka miesięcy temu zerwałam z chłopakiem...to ja przestałam kochać....chyba przestałam kochać, bo teraz nie mogę normalnie żyć... śni mi się codziennie!!! normalnie codziennie...i tak od niemal 6 miesięcy!! to nie jest normalne..... nie mogę sobie poukładać spokojnie życia, bo on jest wszędzie....tzn nie widujemy się....wcale, ale mimo to jest....w mojej głowie...:/ może ja po prostu czuję się winna, bo zerwałam z fantastycznym chłopakiem...każdej dziewczynie takiego życzę.... porażka.... co się ze mną dzieje?? jak pokonać to, że pełno go wokoło?? kurcze! ja tutaj nigdy nie piszę, ale... ma ktoś ochotę ze mną o tym pogadać??? chyba potrzebuję takiego "oka" całkowicie z zewnątrz...

Gość nikt wazny nr xxx
nie da się musi upłynąć wiele łez i czasu a nawet po roku może Ci się łza zakręci

Gość Sierżant Maczuga
ja też myślę o byłej, chociaż była niebzykata zołza.

Gość lolka22
Jezu! minęło przecież już 6 miechów....to jakaś paranoja..... ja nie śpię po nocach... śni mi się na okrągło.... na okrągło przeglądam jego konto na fb śledzę opisy na gg.... jak się tego wyzbyć? dlaczego zaerwałam? nie dawałam już rady-czułam się straszliwie osaczona....i bałam się...bałam się tej miłości, którą on mnie obdarzył.....byłam wręcz przerażona...

Gość lolka22
tym razem to znowu ja -> co to znaczy "terapia szokowa" tzn...jak się pozbyłeś???