Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to gdzieś..........

Jedź w chuj i nie wracaj

Polecane posty

tak powiedziałam facetowi, kiedy powiedział mi że jedzie w delegacje z pracy. Juz ja wiem jak się kończą takie delegacje. Dobrze zrobiłam?

mam tu innego na boku, więc jaki problem? do tego jest czarnoskóry i ma wielkiego badyla

Gość muszemsiezgodzic
z tym i wypierdalam ztagd

Gość mama i tata Kubusia
brawo! przynajmniej z czystym sumieniem sobie porucha:classic_cool:

tylko ze jak to uslszal to stwierdzil ze nie jedzie ale i tak mu nie wybaczę, że pomyślał o wyjezdzie :o Ja bez niego nigdzie nie wychodzę a on chciał jechać na kilkudniową delegację? Kutas :o

to nie prowo :o Rzuciłam go, bo jak myśli o wyjazdach beze mnie to może zapomnieć o nas. Nie dam się robić w balona

Dzisiaj przyjechał i oświadczył, że nigdzie nie jedzie ale i tak zamknęłam mu drzwi przed nosem

Gość kątem oka..
jasne. jedź z nim. na bank pomożesz mu w robocie, zryta pało :O

Gość lopae
do garów, dzika szmato, a nie włóczyć się po delegacjach. a jak masz za długi łańcuch to tylko jego wina. powinnaś od razu dostać wpierdal, w dyby i do lochu... 🖐️

Przecież wieczory miałby wolne więc przez dzień zajęłabym się sobą, kiedy on byłby w pracy a wieczor normalnie spędzilibyśmy ze sobą. 3 lata razem poszły w niepamięć. Niewierny zdrajca :( Muszę się napić bo nie mogę dojść do siebie...

Gość Fafinette
jak ktos ma obowiązki to stara się je wykonać, pasożycie... a ty do kuchni... i to szybko. wypierdalaj od tego kompa

Gość berberyll
a twój pobyt to kto opłaci? św. mikołaj? albo do roboty, albo do prania...

lopae mam ciekawsze zainteresowania niż siedzenie przy garach w przeciwieństwie do ciebie :) Ja sama pracuję i nieraz odmawiałam sobie imprez firmowych ze względu na niego a on tak po prostu wymyślił sobie delegację :o

Gość namnanam
kazali mu to jedzie, pusty łbie. a ty co - na karuzeli robisz?

Gość iweczka222
jak masz ciekawsze zajęcia to się zajmij nimi, a nie wpierdalaj się w czyjąś robotę

idioci! nie jestem kurą domową pierdolone matoły! Pracuję i nie jestem utrzymanką w przeciwieństwie do większości tutaj. Sama zarabiam na swoje potrzeby i nie zależy mi na kasie faceta bo zarabia tyle co ja. Chodzi o sam fakt, że chciał wyjechać a ja musiałam odmawiać sobie spotkań firmowych bo zaraz byłyby podejrzenia...

Gość Odish
jechać chcesz? a co, urlop sobie weźmiesz? rozpędź się i walnij baranka w ścianę

Gość Odish
skąd wiesz, że by były podejrzenia. w ogóle dziwi fakt, że ty myślisz :D🖐️

Nie kazali mu jechać tylko zaproponowali a to różnica. On od razu się zgodził nie pytając mnie o zdanie. Zawsze i wszędzie chodziliśmy razem i ja nie robiłam problemu, że nie idę na imprezę firmową kiedy on chodził na każde, teraz ogłasza że jedzie w delegację więc jak miałam zareagować? dobrze kochanie, jedz a ja poczekam? W Życiu! niech spierdala.

Gość ekhm przepraszam
ale co facet w delegacje nie moze jechac? bo zdradzac bedzie??? bez przesady, jezdze srednio z raz na miesiac na okolo 2/3 dni po calej europie i jak bylem w zwiazku nigdy dziewczyny nie zdradzilem...

Gość okiokiok
dobrze zrobił. baby o zdanie się nie pyta

Tak, wzięłabym urlop bo w tym roku nie miałam dłuższego wolnego i w czym problem? Skoro matołki was to chuj obchodzi to po co czytacie ten topik i jeszcze piszecie swoje bezsensowne wypociny nieudaczniki? :o

Gość ekhm przepraszam
kurde ale se babe facet znalazl... ;o

Gość W TAKIM RAZIE
będzie lepiej jak sobie pojedzie. i to jak najdalej :)

dzisiaj przyjechał jak gdyby nigdy nic się nie stało i zastał spakowane swoje manatki, zdziwił się i próbował się tłumaczyć, twierdził że nigdzie nie jedzie ale kazałam mu spierdalać. Skoro myślał o wyjezdzie na kilka dni to znaczy, że chciał się zabawić a ja sobie nie dam rogów przystawić. Wyłączyłam telefon i nie otwieram drzwi, może błagać o wybaczenie ale mam to gdzieś.

Gość ekhm przepraszam
chyba cos masz z glowa nie tak...;)

wy nic nie rozumiecie! od początku mówiliśmy sobie, że nigdzie nie wychodzim sami, ja się dostosowałam, olałam imprezy i delegacje z pracy a on nie dość, że bywał na każdej imprezie z pracy to jeszcze teraz wyskoczył z kilkudniową delegacją :o Ciekawe czy wy na moim miejscu pozwoliłybyście tak spokojnie wyjechać swojemu facetowi