Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boski żigolooo:)

Ładna , wykształcona prostytutka to nic złego :)

Polecane posty

Nie rozumiem Waszego oburzenia. Każdy krytykuję panie lekkich obyczajów - sama nazwa mówi lekkich , inni mogą nosić krzyż na plecach inni nie . Prostytutek są tysiące , nikt nie wie ile. Nawet starsze panie z pogranicza niemieckiego jeżdzą na drugą stronę . Dlaczego oceniacie innych ludzi ? Przestańcie a odrazu poprawi się humorek :) Bardzo dużo facetów chodzi na panienki ,a potem krzyczą ,że to szmaty ...coż za hipokrzyja. Dajmy na ten przykład 25 latke , piękna uroda , inteligentna , oczytana, wykształcona, lubi seks , nie jest monogamistką , spotyka się z facetami ,a oni z własnej woli jej płacą lub fundują prezenty - co w tym złego ? Ja tego naprawde kurwa nie rozumiem :classic_cool:

Gość Lailllaaaaaa
No dobra, może być i tak, ale niech on będzie wolny - bez żony, narzeczonej i innych zobowiązań. A ona - dlaczego się ukrywa, dalczego nie wyzna matce, rodzinie i srodowisku, że jest prostytutką ?? Skoro nie wstyd i takie to proste ?

u nas to nie takie proste ,dobrze wiesz :) Ja sam spotykalem sie z dwiema kobietami za $ , znajomi o tym wiedzą i nawet dwoch koelgow tez tak chce ;) kobietom jest jednak trudniej

Gość Lailllaaaaaa
ok, a masz ochotę podjąć ze mną dyskusję na ten temat ? NA POZIOMIE, obiecuję ;)

;)

Gość bananachali
a ty ile masz lat? i te twoje klientki ? z ciekawosci pytam :)

ja 24 , one 38 i 33 ;)

Gość Lailllaaaaaa
Po pierwsze - jeżeli obojgu osobom w układzie - prostytutka i klient to odpowiada, to jak najberdziej nie jest to nic złego. Wiele rzeczy, które nie odpowiadają nam, odpowiadają społeczeństwu i na odwrót. Tylko widzisz Drogi Autorze, że to co robimy dziś, może mieć wpływ na to co będzie jutro... I Ty i ona jesteście tu i teraz, liczy się $$$$ i przyjemność, tak ? Ale tylko na teraz, NA MOMENT OBECNY. Ona z kilka(naście) lat będzie nikim, będzie miała zniszczoną psychikę, a Ty być moze zakochasz się i będziesz chciał się przyznać przyszłej wybrance o tych harcach albo ona dowie się przypadkiem, albo nie przyznasz się i będziesz się z tym męczył. Także - Ładna , wykształcona prostytutka to nic złego :) - ale na dziś, na chwilę ...

Gość kątem oka..
a Tobie nie przeszkadza że bzykasz się z 40-stką??? Zamiast z ładną 25-tką o jędrnym ciałku???

Ja się z Toba nie do końca zgodzę ;) co inengo kobieta która robi ''to'' bo musi , nie ma z czego żyć , czy za co się utrzymać ...a co innego taka ,która po prostu lubi facetów ,seks i dobrą zabawe - niby dlaczego ma mieć zniszczoną psychikę ? Te słabe emocjonalnie same się w to pchają a potem płaczą niestety. Ja nie planuję stałego związku , wiem to już teraz ;) coś jak Piotruś Pan :D z jedną kobietą bym nie wytrzymał .

kątem oka.. - 40 latka nie może być jędrna ? ;) Szczerze mówiąc lubie starsze od siebie , zadbane wsyportowane kobiety :)

Gość bananachali
kolejne pytanie : gdzie je poznajesz bo przeciez burdeli dla kobiet nie ma

Gość kątem oka..
wydaje mi się że jużraczej nie są jędrne na pewno nie tak jak młode ciałka :) A takz ciekawości ile ci płaca??

Gość kątem oka..
to ja też na starość chcę mieć takiego młodego ogiera :P

Gość yrrtyrtyt
ale takich wysportowanych i zadbanych 40-ek jest bardzo mało bo większość jest zajęta domem, pracą, dziećmi i zresztą większość jest zamężna. a ty sobie gostek dalej fantazjuj i polemizuj na ten temat. a czas ucieka.

Gość masz racje to nic zlego
poza tymi jej chorobskami w piczy

Gość Lailllaaaaaa
Ok, jakoże ja jestem raczej na "nie" to powiem tylko, że a) - w życiu ciężko jest coś (nie) planować i b) - prostytutka z wyboru także jest przegrana jako osoba godna szacunku i powagi w oczach porządnego faceta, którego kiedyś zapragnie gdy wypadnie z obiegu.

bananachali - poznałem jedną w ...pracy :D a druga z internetu , Niemka ,która robi u nas interesy :)

Gość bananachali
Też bym pomogła jakiemuś chłopaczkowi fajnemu :D ale skąd takich wziąć :)

możesz mnie :classic_cool:

Gość oobaaaaaaaaaaaaaa
a skąd jesteś żigolo???

Gość bananachali
napisz do mnie na mail to pogadamy koala19@mailplus.pl ;)

Gość oobaaaaaaaaaaaaaa
zigolo skąd jesteś??????????????

bananachali- wysłałem Ci pustego maila , jutro postaram się odezwać , bo zaraz stąd spadam :) oobaaaaaaaaaaaaaa- z Poznania , od 1,5 roku na stałe w Wawie ;)

Gość Lailllaaaaaa
no i sobie pobzykasz Autorze ;) Nawciskasz kitu starszym paniom i wszyscy zadowoleni, powodzenia !! :)

Gość yiyiyiy
a w rzeczywistosci ten naz zigolo to prawiczek ktory cos zamoczyl jedynie za kase... i znow sie poszedl wyzalic na forum

Gość oobaaaaaaaaaaaaaa
o fajnie ja też z Wawy :)

Gość yiyiyiy
to zwal se dziurke to zmadrzejesz