Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony_na_plusa

Zlodzieje w MIX PLUSIE

Polecane posty

Gość wkurwiony_na_plusa

wkurza mnie juz to gowno najnowsze ... zaluje ze przeszedlem na mixa w tym roku ;/ wczoraj mialem na koncie : 30zl"06gr napisalem 4 sms do dziewczyny (takze ma w plusie) pozniej patrze na stan konta 24:16 co do chuja ?! doladowalem konto wczoraj 19.11 a waznosc do 02.12 ;// zlodzieje ! Ma ktos moze w tym najnowszym mixie ? znacie jakis pakiet na darmowy numer(sms i polaczenia za darmo do jednego nr)

Gość hivi
to jest tak jak rozmawiasz i przekroczysz kasę to oni nie przerywają rozmowy tylko ci na drugi miesiąc zabiorą kase

Gość wkurwiony_na_plusa
tylko ze jaak mi zablokowali to nie przez brak kasy tylko przez termin . przeciez doladowalem za 30 zl a mialem 30:06 czyli jednak to nie to

Gość wkurwiony_na_plusa
no w plusie mialem pakiet darmowych sms i polaczen na caly mies ile chcialem moglem dzwonic i pisac za 10 zl a tutaj ... pakiet na miesiac polaczen 10 zl(ograniczona ilosc minut) pakiet sms do jednego nr 8 zl brawo plus zamiasz zmniejszac koszty to powiekszaja . a zebyscie kurwy zankrutowali

Gość wkurwiony_na_plusa
wkurzaaja mnie takie akcje albo mies . temu wykupilem pakiet ten za 10 zl a z konta poszlo 25 ...

Gość hivi
to doładowujcie kartą za 5zł

Gość wkurwiony_na_plusa
ja mam umowe na doladowania za 30 zl wiec doladuje kwota mniejsza i sie nie liczy. tak czy siak musialbym za 30