Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papulina76763343633

Siostra powiedziała, że zasługuje na śmierć...

Polecane posty

Gość papulina76763343633

zaczeła mnie dusić i bić, a wszystko o jedną bluzke... ile jeszcze bede musiala znosi wyzywanie, bicie? Nie wiem po co to pisze, pewnie zaraz zostane zjechana.:( nie moge się uspokoić, ciągle płacze.....

Gość debilka1234567890
mieszkacie z rodzicami? jeżeli tak, to im naskarż

Gość papulina76763343633
tak.. mój ojciec siedział w pokoju obok, wszystko słyszał, ale oczywiscie nic nie zrobił. Mowił jej tylko zeby sie nie darła.. ja jej nawet nie oddawaąlam i sie nie odzywalam bo wiedzialam jak bedzie, zaczniemy sie bic i do niczego to nie doprowadzi. Rodzice nic z tym nie zrobią, jeszcze mnie opieprzą że wziełam coś co należy do niej:(

Gość papulina 76763343633
może dlatego , że jestem efektem nzdrady mamy na wczasach w sanatorium , urodziłam się z lekkim upośledzeniem umysłowym , rodzice chyba mnie nie kochają

Gość ja nie założe bo nie mam
a co z tą bluzką zrobiłas moze o nie była pierwsza bluzka

Gość papulina 76763343633
zabrałam ją bo miałam iść na pierwszą w życiu randkę z chłopakiem bez nóg , a rodzice mi nie kupują uważając , że będe zdzierać to co zostanie po siostrze bo mi strojenie się nie jest potrzebne

Gość no niestety lalka
Stara święta zasada. Wbij ją sobie do łba. Nie bierze się cudzych rzeczy! Siostra nie powiem, że zachowała się ok, ale ty również. Nie powinnaś jej rzeczy ruszać bez pozwolenia.

Gość papulina76763343633
nic, poprostu nie mogla jej zalozyc bo powinna juz isc do prania. Ona tez nosi moje rzeczy i to czesciej niz ja jej.. Jest starsza ode mnie.. Ona zaczela mnie wyzywac od psów , powiedziala ze zasluguje tylko na smierc..

Gość papulina76763343633
te ostatnie posty to podszywy

Gość sprężynkaaaaaaaa
nie przejmuj się :( Wiem co to znaczy .. a skoro Oni nie reagują to nie możesz jej oddać ?

Gość no niestety lalka
a to jak tak jest, że ona nosi Twoje, to bardzo nie fair z jej strony i rodziców, że nie reagowali. Niech nie rusza Twojego w takim razie. Bardzo nieempatyczna z niej osoba. Żeby dla siostry być tak wredną.

Gość papulina76763343633
ja zawsze jej oddawałam i do niczego to nie prowadzilo.. ale dusic to mnie jeszcze nie dusila.. postanowilam , ze bede opanowana i nawet sie nie odezwe to moze pojdzie . No w rodzicach nigdy nie mialam wsparcia, nawet jakbym powiedziala ze ona mnie "zabila" to by pewnie mnie jeszcze za to opieprzyli..