Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu to samo,,,

wrocil do domu

Polecane posty

Gość znowu to samo,,,

moj facet wrocil znow z pracy... nie bylo go 4 dni ( troche nudno bez niego ale sie przyzwyczailam) zawsze wraca to buziak na poczatek, do synka cos powie, pogada( on ma 4 miesiace), zje, na corke nakrzyczy ( ona ma prawwie 6 lat, wiem ze ma ona swoje humory, ale nie musi od razu burczec na nia), wykapie sie... juz po naszej klutni, ja na gorze z dziecmi a on na dole spi... heh jutro wstanie i bede zla a on oczywiscie bedzie mial mi za zle... ale to ,ze on ma mnie w dupie... wiem , ze zmeczony .. no ale kuzwa.. jak mamy spedzic ze saba reszte zycia ja tak nie chce........ i tak zawsze!!! czasem mnie wkurza, ze wraca.. wole byc juz sama........ jest 4 dni w domu... i 4 dni sie klucimy... masakra, plakac mi sie chce

Gość hivi
to zrób mu niespodziankę i nie wydzieraj się na niego

Gość znowu to samo,,,
ehh... no tak tez mozna,ale wtedy on nie bedzie nic robil tylko jaral........ bo na tym jego zycie polega... praca i blanty...

Gość hivi
to zrób mu kolejną niespodziankę i nic nie rób jak on w tedy cię doceni

Gość yteyueyt
jak branza jest kierowca tira do huja ?

Gość znowu to samo,,,
a tak bym chciała czasem z nim razem wyprać pościel...

Gość znowu to samo,,,
mowil, ze juz ziolko mu sie skonczylo... ale jak sie kapal sprawdzilam jego portfel i schowalam blanta... hehe ale sie zdziwi jak sie obudzi i bedzie chcial po cichaczu zapalic.!!!! noz kur...wa jak on mnie wkurw.... z checia bym go zostawila... ale postanowie, ze w tym tyg nie bede krzyczec...

Gość znowu to samo,,,
a zebys wiedzial, ze chcialabym cos z nim wspolnie zrobic a nie tylko wszystko ja yteyueyt - a czemu pytasz??

Gość znowu to samo,,,
nie bedzie mu glupio... juz nie raz tak bylo, ze znalazlam a on mowil ze nie ma... byl taki zly i kazal natychmiast oddac... zabilby mnie

Gość znowu to samo,,,
już nawet sie zgodzę na ten jego analny sex którego się zawsze domagał ale on wogóle się do mnie nie dobiera , pewnie rucha te dziewczyny w delegacji

Gość znowu to samo,,,
jestem pewna ,ze mnie nie zdradza... w koncu wyplate przynosi i czasem na skype gadamy .. wiec widze ze w pracy.. a dupy nie daje...sory

Gość znowu to samo,,,
powiedzcie, dlaczego jak ktos pali to wszystko inne nie jest juz dla niego takie wazne?