Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrrrooooliiadasdana

impreza i przyjaciółka.. co mam zrobić?

Polecane posty

Witam. :) Mam 19 lat. W andrzejki z przyjaciółmi mamy się wybrać do klubu. Idzie też Julka-moja przyjaciółka. Generalnie się cieszę, bo bardzo lubię jej towarzystwo, ogólnie jest to dziewczyna dość lubiana i odważna. Ma jednak pewną wadę.. nie potrafi tańczyć. Po prostu tego nie czuję. Powiedziała mi kiedyś, że lubi ale wie, że nie umie więc daje sobie spokój. Pamiętam jak na jednej domówce jacyś tam znajomi kumpla podśmiewali się z niej.. Ona nie potrafi jakoś tak wejść w rytm, tak dziwnie buja się z nogi na nogę-wygląda to śmiesznie.. Jest chuda i ogólnie płaska, może to dlatego tak trudno jej poczuć ten flow, tak się jakoś wczuć, wyluzować. Jak z przyjaciółkami się wygłupimy, tańczymy tak dla żartu, żeby się rozluźnić ona tylko siedzi i się śmieje. Chciałabym jej jakoś pomóc, nauczyć ją. Ale ona się strasznie wstydzi tego, nie potrafi więc wątpie że będzie chciała żebym ją jakoś poduczyła.. raz próbowałam, to odparła że mam sobie dać spokój. Co robić? Po prostu zrobi sobie wstyd na tej imprezie.. Mi też jest trochę głupio jak ludzie się z niej śmieją. :(

nooo błagam..

????????