Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooobin

przewróciłam się a jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość rooobin

Przewróciłam się a jestem w ciąży i uderzyłam w brzuch dodam, że to 8 miesiąc teraz sie boja czy z dzieckiem wszytko wporządku, czuje ruchy i brzuch mi nie twardnieje

Gość fvdfv
wystarczy zadzwonic i powiadomic lekarza o upadku, skoro czujesz sie dobrze, brzuch nie twardnieje, dziecko sie rusza, wszystko powinno byc ok, lekarz zrobi z toba taki sam wywiad przez tel jaki by zrobil na miejscu, zaoszczedz sobie ciagania sie po nocy,

Gość ja też się
przewróciłam w 36tyg, upadłam na chodniku... aż mi się gorąco zrobiło, ale dzidziusiowi nic się nie stało. Ja wogóle w ciąży to straszna gapa się zrobiłam ;-)

ja 2 razy wylądowałam na tyłku na początku ciązy ale małemu nic nie jest. teraz idzie zima, oblodzone ulice a ja jestem łajza i też się boję,ale przecież nie mogę nie wychodzić z domu do kwietnia ;) wolno chodzić i uważać.a tu autorko zadzwoń do lekarza i mu powiedz,a jak bardzo się obawiasz to jedź do szpitala żeby zrobili ci usg.

Gość gość
A ja w 7 miesiacu w pracy (pracowalam fizycznie) przewrocilam sie na sliskiej posadce i dziecko zdrowiutkie (ma juz 6 lat).przejdz sie do gina